Alt jeg har opplevd om det ikke var foruten…!

Hei! 

Vil bare skrive ett lite innlegg for å informere dere om at Glenn og jeg holder på å jobbe med å danne Norilco Ungdom Sørlandet.

Akkurat nå holder vi på å kontakte alle ungdommene i Aust og Vest-Agder for å høre hvordan interessen er for å samles for å funne på noe gøy sammen! Vi er veldig glade i fart og morro så vi håper på å finne på noe i den duren etter sommeren! Vet dere om noen som ønsker å være med på dette eller som ønsker å bli medlem av norilco så gjerne kontakt meg via bloggen eller via facebook! Jo fler jo bedre 😀

Litt om Norilco for dere som kanskje ikke vet så mye om det: Norilco står for norsk forening for stomi og reservoaropererte. Det er en forening for både pårørende, opererte, de som er i fare for å bli operert og ellers de som ønsker å være med å støtte en slik bra forening!

Foreningen har både foreldregruppe, ungdomsgruppe sentralt og lokalt (noen lokale ungdomsgrupper), «midt i livet» gruppe, Norilco både sentralt og lokalt. Og vi håper sterkt på å få igang Norilco Ungdom Sørlandet!

Vi finner på masse gøy sammen både Norilco sentralt, lokalt og Norilco Ungdom sentralt og lokalt. Jeg vil si litt om ungdomsgruppen: Vi fokuserer på at vi får lov til å være ungdom selv om en er stomi eller reservaoroperert. Her vil jeg og poengtere at en kan være med på turerer og arrangement selv om man ikke er operert, er pårørende eller er i fare for å bli operert! Alle er like viktige i denen foreningen! Det er viktig for pårørende og de rundt også å kunne se at en kan fungere helt fint med pose på magen eller reservoar. Norilco ungdom fokuserer og på å ha det gøy, strekke grenser, gå litt ut av konfortsonen og kunne mestre nye og kjekke ting!! Jeg må si at de som ikke velger å bli medlem av Norilco å være med på det som blir arrangert går glipp av mye!! Dette sier jeg ikke for å «presse» folk til å bli medlem, men dette sier jeg for det er helt SANT og for jeg vil oppfordre dere ute der som er operet, nyoperet eller pårørende til å melde dere inn.

Jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker rundt omkring i Norge og noe i Norden pga. Norilco! Det er mennesker jeg ikke ville ha vært uten, dere vet hvem dere er 🙂 <3

Jeg har fått være med på mange ekstremt kjekke opplevelser som jeg ikke ville vært foruten, og dette takke være Norilco! Eks på opplevelser; hundesledekjøring 3 ganger, muligheten til å hoppe i falskjerm (turte ikke..), rafting, tur på hest i flotte fjell, god mat og drikke, fine stunder, stått i trekk(kjempe flotte trekk!!!), mange kjekke turer mange kjekke fester!! (ikke minst for ungdommen) ;), snøscooterkjøring og sist men ikke minst det sosiale med det!! Kjempeflott gjeng som tar vare på hverandre uansett alder og bakgrunn/sykdom osv! Jeg ble medlem av Norilco når jeg var liten, dette takke være min mor som oppsøkte Norilco, og denne foreningen har hjulpet oss kjempe masse!

Det er godt å møte andre i samme situasjon, kunne snakke sammen (dette langt i fra bare om sykdom), dele erfaringer, få venner!!

Jeg oppfordrer dere til å dele informasjon om Norilco videre, både om foreningen sentralt, men og om oppstart av NU sørlandet!!. Foreningen gjør en kjempe viktig jobb!! Tusentakk på forhånd 🙂

 

Ønsker dere å lese om norilco og evt bli medlem kan dere gå inn på denne linken: http://norilco.no/livsstil.asp?meny=8,315

Ha en flott helg!

 

-Camilla 

1832461-10-1402063488011

Var ett litt stilig bilde jeg tok idag i solen på terrassen! I sommerkjole og nøt en god forkost og kaffekopp på morningen! 

Facebook Comments

Comments

comments