Artikkel i dagens Dagbladet

IMG_5087

«Jeg opplever at informasjon fører til at stomi blir ufarliggjort og normalisert, og da møter jeg færre fordommer» (Camilla, 22år)

Jeg ble intervjuet av en journalist om mitt liv som stomioperert for en stund siden. Dette intervjuet var i forbindelse med en kampanje som heter Mage og tarm som er ute riksdekkende i Dagbladet i dag. Formålet med kampanjen er å fremme informasjon om tarmsykdommer, samt synliggjøre forskning og utvikling, som har bidratt eller som kan bidra med utvikling innen diagnostikk og behandling. Jeg synes det er svært viktig og kjempebra at det settes fokus på dette temaet. Jeg mener at informasjon og åpenhet bidrar til å normalisere og ufarliggjøre livet med stomi. Så folkens del i vei!!

Jeg er veldig kry over å få lov til å være med å fremme denne kampanjen. Under ligger bilder av artikkelen i Dagbladet. Løp og kjøp!  Ønsker du å lese artikkelen via nett, kan du trykke her. 

Ønsker du å følge meg via min Facebookside? Da kan du trykke her. 

IMG_5091

 

-Camilla

 

 

Facebook Comments