Bærer arr med stolthet

Bærer arr med stolthet. Det tok tid før jeg faktisk klarte å akseptere at min kropp er dekket med arr. Men arr viser, og bærer på en historie. Jeg har akseptert at mine arr viser at jeg bærer på en livshistorie. En livshistorie som viser at jeg har vært igjennom mye, og at jeg har kommet meg igjennom et liv med mye motgang. Så ja, jeg bærer mine arr nå med hevet hode og med stolthet. Akkurat dette har jeg delt med mitt tantebarn som er med meg på bildet her. Hun har fått sett, og fått hørt historiene bak alle mine arr. Hun har også nå to arr på kroppen, da grunnet av fall og sying, men vi begge bærer nå våre arr med stolthet. Vi har klart å snu tankegangen med at arr kan vise noe fint, noe så fint at man faktisk har kommet seg igjennom hva en man måtte igjennom. Har du, eller kan du snu tankegangen slik?

-Camilla og Amalie <3

 

Facebook Comments