Flyttesjau, førstegangsopplevelse og strekker grenser!

Hei alle!

Må begynne med å takke for en kjempe kjekk leir med supre folk! Leiren gikk over all forventning! Som jeg har skrevet før handler leirene om å bli kjent med hverandre, oppleve mestring og ha det gøy! Her han jeg si check, check, check! Vi hadde ulike aktiviteter som poster i lag med teambuilding, huskeleker, luftgevær, kanopadling mm. På kvelden hadde vi god mat og kanskje litt for mye drikke 😉 Her vil jeg poengtere at selvom det var deltakere med som var under 18, så er det regler på leirene og vi tar veldig godt vare på dem 🙂 Er alltid edru ansvarsvakter på leirene 🙂 Det er viktig for oss i NU å ha med de under18 også. Jeg har vært med i Norilco ungdom siden jeg var 15 år, og jeg har satt stooor pris på å få lo til å være med, få se at det går an å fungere som en helt normal ungdom. Fjortistiden og tenårene er ikke en lett tid om en har stomi eller ei, det vet vi alle! 🙂 På NU leirene som er fra 15-35 år, kan en være seg selv og vi alle på leirene er så og si i samme båt. Vi lærer alle av hverandre og det er like trist å si hadet til gjengen hver gang! Må si igjen takk for en kjempefin første leir jeg har arrangert! 🙂 Og vi snakkes snart igjen! Denne gangen var det også med nye fjes og tilbakemeldingene var gode! Som regel så er det slik at tar man det første steget å blir med gjengen på leir, vil en ikke slutte å være med! Venner for livet og gode opplevelser! Det er en grunn for at jeg har vært medlem av Norilco hele livet mitt og medlem av Norilco Ungdom snart i 6 år+ sitter i styret i NU og Norilco Vest-Agder! Jeg trivest veldig godt og det er godt å vite jeg ikke er alene i denne «poseklubben»som vi internt kaller det 😉 Ta steget å bli med oss dere andre der ute!! 🙂

Ellers så er det flyttesjau hos oss i Grimstad! Nå er vi i Grimstad for å prøve å komme oss på plass her! Mye å gjøre og har altfor mange ting! Men selvfølgelig måtte vi jo også en tur til IKEA å kjøpe enda mer-obligatorisk når en flytter 😉 vi har enda mye igjen og dere får se hvor fint vi får det når vi omsider kommer oss på plass! For leiligheten vår er knall fin rett og slett!

Ellers kjennes det at rutinene og avtaler presser på og det er mye som skal gjøres! Det er litt godt også etter ferien 🙂 Det er alt fra møter, mailer som skal sendes, foredrag som skal holdes (gleder jeg meg til), studieting som skal i boks! Skal også idag på besøksrunde på sykehuset. Besøkstjenesten i Norilco, ser frem til det 🙂 For det gir meg veldig mye å møte nyopererte og andre som skal opereres. Jeg møter de som likemann og vi slår av en prat. At det er beskymringer og mange spørsmål når jeg besøker er helt forståelig! Som besøker kommer en på besøk rett og slett for å hjelpe og forhåpentligvis minske beskymringene og svare på spørsmål!

Som alltid blir innleggene mine litt mer en jeg tenker 🙂 MEN nå sitter jeg i bilen på vei til å gjøre noe jeg for noen år siden aldri hadde trodd jeg skulle gjøre! Sist uke fikk jeg en tlf og sa ja til det jeg ble spørt om 😉 Det er en første gangsopplevelse og det sprenger mine grenser delux!! Men jeg tenkte hopp i det!! 🙂 Stikkord; representant for norilco, ute og bikini- tygg på de ordene så får dere vite hva litt senere 😉 jeg er spent, litt vettskremt og gleder meg!! Ønsk meg lykke til 😉

Fikk og en spennende tlf igår som jeg også takket ja til og som også sprenger min komfortsone og grensene mine! Mer en det jeg skal gjøre i dag..men hopp i det og vær en selv! Vent å se.. 🙂 🙂

 

1832461-1-1407411582153

1832461-1-1407411636346

Ha en fin dag!

-Camilla

Facebook Comments