Hør meg på P3!

Hei! 

For ikke så lenge siden satt jeg i ett studio for radiokanalen P3! Jeg var ekstremt spent og ganske nervøs!

Jeg snakka med en veldig hyggelig radiovert og innspillingen ble nesten som en vanlig samtale, så det gikk fint! Vi snakket om mitt liv med to poser på magen. Der iblandt min historie, positive sider med pose på magen, mitt forhold med Glenn, samliv, ungdomslivet, situasjoner som har oppstått og kan oppstå og tanker samt følelser rundt kropp og hverdagslige utfordringer. En veldig hyggelig samtale 🙂

Dette er noe jeg aldri kunne trodd jeg skulle gjøre for noen år siden! Jeg må si at jeg er litt stolt over meg selv 😉 Har ikke landet helt enda..!

Har dere lyst å høre meg på radioen så slå på P3 kanalen kl 17 på førstkommende torsdag 14/8.

Jeg er veldig spent på resultatet!

 

Spent og nervøs her ja 😉 Bilde tatt rett før innspilling. 

 

En kopp kaffe før start 🙂 

 

 

Rett før innspilling 🙂 

 

Nå er der avgårde på aktiviteter knyttet til studentuka! 😉

 

Ha en fin dag!

 

-Camilla 

Facebook Comments