Ikke helt det svaret jeg ville ha

En liten oppdatering til dere. Først vil jeg takke for alle meldinger jeg fikk i går! Setter jeg utrolig stor pris på, de varmer. Varmet skikkelig godt når jeg satt å ventet på undersøkelser og svar. På bildet nedenfor er jeg ikke helt i form. Fikk vanndrivende i går, som jeg vist reagerte på. Jeg gikk nemlig nesten i gulvet, så stjerner og hørte stemmene som om det var under vann. Med lavt blodsukker, var det godt å ha en snill sykepleier som kom med kake og saft til meg, da jeg omsider kom til meg selv:)

12177936_10153062110561836_2034223080_n

Jeg har nå vært på Rikshospitalet for å sjekke nyrefunksjonen min. Det å vente på svar i etterkant av undersøkelser kan være slitsomt i seg selv. På Rikshospitalet ville de sjekke om det var et reelt fall i nyrefunksjonen, og grunnen for det.

Svaret jeg fikk i går var at jeg har nedsatt nyrefunksjon i høyre nyre, den er nå rundt 50-60% fungerende. Ikke helt det svaret jeg ville ha. Men på den andre siden fikk jeg beskjed av legen at den nedsatt nyrefunksjonen ikke var noe å frykte. Men igjen så klør legen seg enda i hode, og vet ikke grunnen for denne nedsatte nyrefunksjonen. Så jeg sitter igjen med noen svar, og noen ubesvarte spørsmål.

Jeg skal inn igjen om 5 måneder for ny undersøkelse av nyrene. Legen sier at det kan bare ha vært et engangstilfelle, og at nyrefunksjonen kan ha bedret seg om 5 måneder. Er det ytterligere fall ved neste undersøkelse, må han vurdere hva som må gjøres videre.

Men jeg føler meg i fin form, og fikk beskjed at jeg ikke trenger å ta noe spesielle hensyn. Bare få i meg litt mer væske enn før. Nå sitter jeg godt under teppe her hjemme, og nyter en kopp kaffe, før matlaging står på planen. Jeg er nemlig veldig glad i matlaging. Matlaging gjør at jeg slapper godt av, og det gir meg en god ro.

Ha en fin dag!

-Camilla

Facebook Comments