Kry og takknemlig for muligheten

Jeg blir tom for ord og rørt over alle tilbakemeldingene jeg får av dere. Jeg er også kry og ekstremt takknemlig for at jeg får mulighet til å nå ut til andre, hjelpe, samt ha en betydning for noen. Jeg velger å tro at dette viser at JA til åpenhet rundt kronisk sykdom når ut. Så tusen milioner takk!!  Under deler jeg en av meldingene jeg har fått. Jeg ble satt ut for å si det slik. Jeg har anonymisert og forespurt om lov til å dele dette med dere alle.

«Hei Camilla! jeg ville bare skrive noen ord til deg, da jeg er veldig veldig takknemlig for det du gjør! Jeg har ikke stomi, eller annen kronisk sykdom selv. Men mamma har stomi etter Ulcerøs Kolitt. Det å være pårørende til en som er så mye inn og ut av sykehus kan være vanskelig, mest fordi jeg ikke skjønner hvordan jeg kan oppmuntre og trøste henne lengre. Derfor ble jeg så utrolig glad når hun fortalte at hun hadde prata med deg, og funnet god trøst i å dele erfaringer og prate med deg, å vit at det du gjør, det betyr noe! ikke bare for de som er direkte berørt av kronisk sykdom, men også de som står rundt og føler seg trøstesløs til tider. TAKK TAKK TAKK! jeg kunne ønske jeg på noen måte kunne vise deg hvor takknemlig jeg er, eller gjort noe for deg! Masse god bedring kjære deg. jeg heier med hele meg. varme klemmer fra meg»

OSlo 12.10.2015 Foto: Siv Johanne Seglem /Dagbladet
handikap og sex: Camilla Tjessem og kjæresten Glenn.

Facebook Comments