Lekkasje i skogen!!

Jupp! Sånn skjer…

I tillegg til at det begynte å hagle da jeg var ute å jogga, kjente jeg plutselig at det begynte å lekke fra den ene stomien. Utstyret hadde rett og slett løsnet, og jeg hadde lekkasje midt i skogen. 

Dette kan jo skje, men heldigvis skjer det ikke ofte! Jeg var putters alene i skogen, uten utstyr til å skifte på stomien, og det var like langt tilbake veien jeg kom fra som hjem… Hva gjør man da?? Jo! Da må en tenke kreativt….!

Ja.. da fant jeg noen blader for å stoppe litt av lekkasjen på og sprang videre…

11041341_10155262026625725_1556387012_nOg det ordnet seg! Under min jakke var det ingen som kunne se at jeg hadde lekkasje, det kom litt på klærne…MEN det kan en bare vaske 🙂 Så da er det bare å hoppe i dusjen når  en kommer hjem, friske seg opp, bytte utstyr og vips så har det ordnet seg!

Selvfølgelig er det litt kjipt når sånn skjer, men en kan dessverre ikke utelukke slike hendelser helt når en har pose på magen(kanskje dobbel sjangse med to poser på magen?).

Uansett som jeg har nevnt flere ganger nå, så er det å heve hode og springe videre.. SÅ ordner det seg<3 

Camilla.

 

 

 

 

Facebook Comments