På andre siden av jorda! Hua Hin

Hei!

Nå er vi på andre siden av jorden, Hua Hin i Thailand med søsteren min, samboeren hennes og de tre skjønne tanteungene våres! Vi tok ett jumpojet og det tok 11 timer! Alt i alt tok reisen nesten 24 timer, men det gikk veldig bra både med små og store:) Nå er kl ca 22:30på kvelden her og det har vært litt vanskelig å omstille seg 5timer frem! Nå har vi vært her i nesten 2 dager, idag sov alle sammen i hus til halv 12 på dagen, da var kl halv 6 på morningen og vi alle var litt i svima når vi våknet! Så nå håper vi at kropp og hode har klart å omstille seg slik vi kommer oss opp litt tidligere i morgen!

Vi har allerede fått oppleve endel. Mye er nytt og annerledes! Maten, smakene, luktene, det vi får se og ikke minst varmen og luftfuktigheten! Kulturen og levestanderen er helt annen her og det er ett klart klasseskille! Vi bor i en leilighet med utendørs boblebad og to badebasseng i nærheten. Idag har vi vært på stranda å fått både manikyr, pedikyr og massasje! Alt er billig her og vi lever som konger 🙂 Menneskene er og kjempe hyggelige! Vi koser oss veldig 🙂 Det går i masse bading med de små og dagene kommer til å bli aktive og kjempe kjekke 🙂 vi kommer til å ta med oss mange gode minner herfra! Vi har mange planer! I morgen skal vi til monkey mountain og på ute marked! Og nok bade endel 😉 vi skal og kjøre vannscooter, ri på elefanter, se på slanger osv, kjøre go cart, på safari, båtur, øyhopping og masse mer!

Som dere ser kan en gjøre det mesten selv om en har stomi(er). Jeg var litt spent på sikkerhetskontrollen iallefall i Thailand! MEN dette gikk kjempefint! Det pep ikke i kontrollen og de merket ikke noe! Just in case har jeg med meg en legeerklæriqng fra fastlegen. Jeg har oversatt denne til tyrkisk da jeg var der for noen år siden og nå er den oversatt til Thai 🙂 På google translate, men noe er bedre enn ingenting, hehe 🙂 jeg har planer om å gjøre det jeg vil, smake det jeg vil og oppleve masse! Klart magen kan reagere på ulik mat! Alle reagerer ulikt på varme, mat, kulturskifte osv! Men for min del lar jeg ikke pose på magen stoppe meg for å oppleve det jeg vil! Husk iallefall å ta forhåndsregler og være litt forsiktig om så! For min del med ileostomi (tynntarmstomi) går væske fort igjennom kroppen og jeg kam bli lettere dehydrert. Jeg går på idoform og har med imodium! Drikker mye og salter maten! Igjen alle sammen er dette noe dere alle bør ha med dere på ferie, pose på magen eller ei 🙂  tips; drikke drikke som brus, farris, iste osv isteden for mye vann Sånn en i for i seg litt annen næring enn bare vann.Men husk litt vann også.

Somsakt blir det mye bading:) Jeg har tidligere fått endel spørsmål om hvordan det fungerer med bikini, bading, utstyr osv! Og det er helt greit, er helt normalt at dere er nyskjerrig og jeg svarer på stort sett det meste, så bare spør 🙂 Bading, bikini og utstyret går kjempe fint! Selv om jeg har to poser på mangen sprader jeg rundt i bikini(har posene oppi bikinitrusen) klart skal jeg bli brun på magen 😉 som regel er det slik at folk ser en gang så ser de ikke mer. Det beste er å prøve å heve hode høyt å ignorere dette! Det kan gå kjempefint, men er forståelig at dette kan være vanskelig, men det kan gå og trenger ikke sette stopper! Jeg har og kjøpt en fin badedrakt jeg kan supplere med om jeg ikke vil gå i bikini:) Det tok og tid for meg å akseptere meg selv i bikini, men husk at andre har ikke noe med hva og hvordan og som regel tar de bare en skikk! Gi litt slipp på hva andre tenker og tror om en, det er til alle 🙂 utstyret sitter kjempefint på og jeg kan stort sett bade hele dagen uten å skifte utstyr før på kvelden! Igjen er hvordan  stomiutstyret fungerer individuelt, men hovedregelen er at det skal finnes ett stomiutstyr som passen en best der stomiutstyret ikke setter noe stopper for hva en vil gjøre 🙂 Snakk med en bandasjist om dette om dere trenger tips og hjelp.

Nå skal vi være borte i 16 dager, og derfor blir det og lite blogging. Men jeg vil komme med nytt innlegg og tips senere 🙂

Kos dere der dere er! Hiver med litt bilder fra fine Hua Hin:)

Hilsen

Oss på andre siden av jorda!

-Camilla

1832461-1-1402677258676

1832461-1-1402677307355

1832461-1-1402677334415

Klar for varmere strøk:)

1832461-1-1402677373485

Fant slankefrukta, haha 😉 Men smakte veldig godt! Frukt smaker helt annerledes her, good!!

1832461-1-1402677439266

 

1832461-1-1402677462884

1832461-1-1402677479182

Mange rare/ekle dyr!!

Facebook Comments

Comments

comments