Små endringer gav store resultater

Som jeg har skrevet om tidligere, har jeg en utfordring med at jeg føler jeg har lite energi. Noen dager føler jeg meg helt tappet for energi, og kan bare ligge i sengen/sofaen hele dagen. Det fikk meg til å begynne å tenke på hvordan bryte denne sirkelen, som viste seg og bare å bli større og større. Når det er sagt, er det kjent at mennesker med blant annet tarmsykdommer og kronisk sykdom kan ha en utfordring med lite energi. Men jeg vet også at det er flere andre som føler de ikke strekker til pga. lite energi.

Jeg har alltid vært opptatt av en god livsstil og kosthold. Jeg var nettopp med på «fit på 30 dager». Jeg vet hva folk ofte tenker når andre hiver seg på noe slikt. Men for meg var jeg med på dette i hovedsak for å jakte på noe mer energi. Resultatet for meg var at jeg følte meg mer oppkvikket og fikk mer energi via oppskriftene og treningene som kom med «fit på 30 dager». Det som gav meg det beste resultatet var via oppskriftene. Oppskriftene inneholdt matvarer, med en liten vri for et sunnere og mer energirikt måltid. I hovedsak handlet måltidene om ja-mat som metter lenger og gav lav blodsukkerstigning. Matvarer som: hele kron, grønnsaker, frukt, sunt fett, egg, skalldyr, fisk, kjøtt, magre meieriprodukter og fugl.

Til og med magen min fungerte bedre når jeg la om kostholdet litt. Glenn sa plutselig en dag; magen din lager jo ikke lyd lenger. Jeg har nå mye mindre smerter, mindre løs mage eller mindre luft i magen. Jeg vet det er mange stomiopererte som kan plages med det. Det beste var at det for meg var lett å gjennomføre. Det var en uke hvor jeg ikke holdt meg til ja-maten, og da kom fort alle plagene tilbake.

12705393_10156630803965725_9004579208911697527_n

Min lunsj idag. 

Men når alt dette er sagt. Alle må finne sin egen måte som fungerer for den enkelte. Men alle vet at et sunt kosthold og god livsstil er bra for kropp og sinn, og kan gi gode resultater.

Jeg er veldig interessert i matlaging, god mat og sunn livsstil. Jeg lager mye mat fra bunnen av. Med dette lurer jeg på om det kunne være til interesse for dere å dele oppskrifter mm. via bloggen?

Jeg vil tilslutt dele med dere at jeg har enda noe nytt på gang. Dette omhandler også kosthold, helse og livsstil. Jeg deler dette med dere når jeg har kommet skikkelig igang med det.

-Camilla

Facebook Comments