Avgårde til Oslo

Hei alle sammen 🙂 

Igår nevnte jeg ar jeg skulle ut på noe spennende idag! Akkurat nå sitter jeg på bussen til Oslo. Dagene har gått så fort og plutselig så sitter jeg her! Jeg er på vei til Oslo for å holde foredrag på temadag på Ullevål universitetssykehus. Jeg skrev i ett tidligere innlegg at jeg ble spørt av en sykepleier på Rikshospitalet som jeg kjenner fra jeg var mindre og pasient der, om jeg ville holde foredrag om «ungdom på sykehus» både på Ullevål og Rikshospitalet. Jeg var den første som «poppet» opp i hode på han når de skulle finne noen som kunne holde foredrag om dette. Jeg har 20 års erfaring med det å være pasient og er godt kjent med hva som innebærer det å være pasient på både godt og vondt. Foredraget jeg skal holde nå idag er iforbindelse med temadag om ungdom og temaet om å øke aldersgrensen på barneavdelinger til 18 år og tilrettelegge mer for ungdommer på sykehus(det er noen barneavdelinger som har økt aldersgrensa, men ikke alle!). Jeg er klart enig om at de bør øke til 18 års aldersgrensa da en får en mye mykere overgang fra barn til voksenavdeling! Powerpointen og stikkorda er klar! Jeg har aldri helt klare rammer på hva og hvordan foredraget blir holdt. Dette for det som regel kommer spørsmål og alt jeg snakker om er erfaringsbasert. Jeg har mange tips og erfaringer på lur som jeg skal holde foredrag om:)

Dette blir egentlig veldig nytt for meg. Jeg har holdt endel foredrag etter jeg begynte å blogge, men foredragene har tidligere vært om mitt liv med to poser på magen, og erfaringsbasert foredrag i forbindelse med dette. Sist foredrag/undervisning var på geriatrisk post (eldre) hvor jeg er i praksis nå. De hadde vist aldri hatt en student som hadde undervisning for dem. De satt veldig stor pris på at jeg tok dette på sparket, da jeg ble spørt om å holde foredrag dagen før og jeg fikk mange fine tilbakemeldinger. Noen har kontaktet meg via bloggen og andre via bekjentskaper osv. Det er veldig gøy å få lov til å være med å påvirke, dele erfaringer, lære andre mennesker og forhåpentligvis være med øke kunnskapen om gitte tema blandt andre. En kan vel begynne å kalle meg for en foredragholder nå? 🙂 Jeg ønsker å fortsette å holde foredag. Da dette både eg givende og veldig lærerikt for min del!

Fikk min motivasjonssamtale med min bonusfar (som har bursdag idag!! 🙂 ) tidlig på morningen da jeg satt meg på bussen. Han sa at de er veldig stolt av meg og at jeg er tøff! Kjempe fine ord å få og det motiverer meg veldig til å jobbe videre med dette.

Nå sitter jeg her ganske så trøtt i trynet:) Var oppe kl 5 og tok bussen kl 06:10. Takk og lov for jeg har Glenn som ordnet alt av mat, drikke, kaffe til meg. Ellers hadde jeg nok ikke rekket denne bussen, hehe:) Bussturen tar 5 timer, så det er godt jeg har macen til Glenn slik at jeg kan høre musikk og se film. Når jeg kommer frem blir det å ta trikken til Ullevål, bli med på temadagen og holde mitt foredrag kl 13:30. Etter det er det hjem igjen med bussen kl 16 tilbake til Sørlandet. Travel, men veldig innholdsrik dag! Dere skal få en oppdatering på hvordan dette foredraget gikk!

Ha en super dag (selv om det er mandag 😉 ) !!! 

-Camilla 

1832461-8-1399270809832

Fint at det ikke er så mange på bussen da en sitter å tar bilde av seg selv, hehe! 🙂 

Facebook Comments