Bort fra hverdagen

Hei alle sammen! 🙂 

Håper alle har hatt en fin påskeferie, det har iallefall vi hatt!

Første del av påsken var vi hjemme og fikk besøke familie og venner og andre del har vi vært i campingvogna til foreldrene til Glenn:) Det har vært en typisk god påskeferie med sol, langrenn, grilling, bål, slalom, appelsin, kvikklunsj og lite mobildekning! Har ikke sjekket mailen, tenkt på skole eller jobb i det hele! Herlig:) Det er godt å komme seg bort fra den vanlige hverdagen i ny og ne:)

Her kommer litt bilder og tips fra påsken:
1832461-8-1398164736527

Her tok Glenn og jeg oss en fin skitur. Turen ble på 10km med mange oppover bakker! For meg som ikke har gått så mye på langrenn var dette veldig bra, hehe:) På denne turen sloss jeg og litt med skiene og snøen;) Endte opp med en kul i hode og snuslippe! Men det er bare til å reise seg opp å fortsette! Til dere andre som har pose på magen og kanskje ikke vil eller tørr å gå slalom eller langrenn, er redd for fall eller liknende: Jeg var og redd for dette i begynnelsen. Det er Glenn som har lært meg å stå på ski. Jeg har innsett at dette går helt fint! Ta det rolig, iallefall i begynnelsen og husk at stomien(e) tåler mye! Jeg tok rett og slett ett mageplask da jeg falt og dette gikk bra! Men en skal jo selvfølgelig prøve å være litt forsiktig enten en har pose på magen eller ikke:) 

 1832461-8-1398165123027

Dette er ett bilde fra en annen skitur jeg hadde med Glenn og «svigerfar» 🙂 Denne turen ble på 12,5km og mange oppoverbakker. Må si at jeg kjente det i hele kroppen etter denne turen! Fant ut at den eneste plassen jeg ikke hadde litt vondt var i fingrene og tærne, hehe:) Men det gjør veldig godt for kropp og sjel med slike turer! Som den lille stabukken jeg er skulle jeg gjennomføre turen uansett hvor sliten jeg var og hvor irritert jeg var for at Glenn og faren til Glenn hadde så mye bedre kli på skiene enn meg!! 🙂 Ett tips for alle de med pose på magen når en skal på på skitur eller tur ellers; Ta med dere litt stomiutstyr i sekken. Dette just in case:) For oss med pose på magen er det ikke noe problem å «gå på toalettet» i naturen;) En kan jo bare gå bak ett tre å skifte eller tømme posen:) 

 1832461-8-1398165461221

En kald øl hører til med ferie og nytes her i på skitur i sola! 🙂 

1832461-8-1398165933388Nydelig natur på tur! 

 1832461-8-1398165990621

Fornøyd jente på tur, slik det skal være! 🙂 Håper dere har kost dere i påsken! 

Ønsker dere en fin dag! 

 

Men nå er det tilbake til den vanlige hverdagen igjen. Har to nattevakter i praksis som står for tur og Glenn og jeg skal på organisasjonskurs til helgen. Dette kurset har styret i Vest-Agder sendt oss på, da vi skal og holder på å samle Norilco ungdommen i Agder. Da blir det hotelliv og mye å lære. Vi gleder oss! 🙂

-Camilla

Facebook Comments

Comments

comments