Da er jeg sykepleier!!

Jeg har lyst å dele dette med dere også! Jeg fikk nemlig vite karakteren på bacheloroppgaven min idag, og det ble en A!! Jeg kan nå endelig kalle meg sykepleier, og det er egentlig ganske rart, men veldig veldig godt å tenke over!! Jeg har ikke helt landet enda, og det har ikke helt gått opp for meg:) Uten støtte fra mine nærmeste hadde jeg ikke klart det, spesielt støtten fra min gode samboer Glenn<3 Jeg må si at det har vært en tøff periode. Tusentakk alle dere!

Bacheloren min omhandler hvilke utfordringer sykepleier møter i forbindelse med nyopererte stomipasienter etter utskrivelse. Og vet dere hva? Dette er det ikke forsket mye på fra før (ikke direkte på hvilke utfordringer!!). Hva oppgaven omhandler og litt funn fra min studie ønsker jeg å dele med dere litt senere! 

11535342_10155718368840725_1100056792_o

Nå kan jeg endelig gå ut i jobb og kalle meg sykepleier, hipp hurra!!! Champagnen skal sprettes ikveld! 😀

Ha en super dag!!

-Camilla

Facebook Comments

Comments

comments