Det frivillige arbeidet jeg brenner for

12735875_10153243553086836_605287815_n

Da sitter jeg å gjør siste finpuss på foredragene jeg skal holde i regi av Norilco imorgen. Det er flere som har spurt meg om jeg får betalt for foredragene jeg holder i regi av Norilco. Svaret der er nei, foredragene i regi av Norilco er frivillig arbeid. Dette er for meg en svært viktig jobb, da jeg brenner for å informere og lære andre om stomi. Jeg mener at jo mer informasjon om stomi, jo mindre usikkerhet og mindre tabulagt blir dette temaet. Jeg mener dette for at jeg selv har erfart akkurat det. Andre er generelt nysgjerrige og uvitne om hva stomi er. Derfor er det viktig å informere om Norilco og stomi, slik vi skal gjøre i morgen. Først skal jeg være med Norilco avd. Aust-Agder å holde foredrag for helse og sosial elever på en videregående skole. I etterkant skal jeg på årsmøte med Norilco Vest-Agder. Hvor jeg der skal holde foredrag om min bacheloroppgave om sykepleie og stomi. Det er første gang jeg holder foredrag om min bacheloroppgave, så det blir spennende.

Har du lyst å følge min travle, men spennende dag i morgen?  Legg meg til på snapchat: tjessem93.

-Camilla

Facebook Comments