Dette er genialt!!

Dette er genialt. En liten, men VELDIG effektiv og super «oppfinnelse» fra Glenn. Dette har gjort det mye lettere for meg og derfor ønsker jeg å dele dette med dere. Dette MÅ dere bare lese. Jeg har en veldig smart samboer;) 

For litt siden fikk Glenn en pakke i posten. Og da hadde han uten å si ifra til meg bestilt noe som skulle gjøre stomistellet for meg mye lettere. Altså en overraskelse til meg. Det han hadde besilt var faktisk noen varmesåler til sko som kan brukes til å varme stomiplater osv! Hvordan han kom på dette aner jeg ikke. Men dette er jo genialt? Ja jeg vet:)

Når en varmer opp stomiplater og tetningsringer blir utstyret lettere å forme og fester seg bedre til huden (for noen). Jeg har brukt denne lille oppfinnelsen 1 gang for å varme opp mitt stomiutstyr(plater og tetningsringer) og utstyret sitter som smurt! Dette er 3 dagen og mine plater sitter enda som smurt.

Jeg vet at det er mange som ikke får stomiutstyret til å sitte skikkelig. Og jeg vet alt for godt at det kan være ett stort problem. Jeg har erfart det mange ganger selv. Så «lite» som dette kan være løsningen for ett stort problem.

Det som vises på bildet nedfor er disse varmesålene. For å varme opp disse brukes det en vanlig mobilader som plukkes i og vips begynner sålene å bli varme. Glenn har brukt ett sitteunderlag som han har klippet til for å isolere varmesålene. En kan også bruke annet isolerende matriale. Er du nyskjerrig på hvordan dette kan gjøres? Det var jeg da dette kom i posten

Nå vil jeg vise dere steg for steg hvordan dette kan gjøres:

 

10933176_10152551611321836_1897659338_n1. Finn frem varmesålene (kjøp varmesålene og evt. ett sittunderlag eller annen isolerende matriale). Finn frem en mobilader og plugg ledningen i. Varmesålene vil da begynne å bli varme. OBS! Det kan ta litt tid før de blir skikkelig varme, men de kan etterhvert bli veldig varme! 


10952759_10152551611296836_747026165_n
2. Legg stomiplatene og evt. tetningsring om en bruker det på varmesålene. Det kan være lurt å legge de på før en begynner å skifte stomiutstyret, slik at utstyret kan bli varmt i mens en gjør resten klar.


10966828_10152551616166836_578601121_n
3. Legg varmesålene over utstyret(så blir det som en sandwich)

lk4. For å gjøre det fortere varmt og klar, kan en legge noe på press på varmesålene. OBS påminnelse: det kan bli veldig varmt, en må være forsiktig når en kjenner på det oppvarmet utstyret og skal ta det på.

 

Vips så blir utstyret lettere å forme og setter seg bedre på huden (for de som synes dette kan hjelpe). Ønsker dere evt. å kjøpe dette? Glenn kjøpte det på denne linken for 50 kr med gratis frakt. (fra Kina). Gjerne del og gi Glenn en liker for denne supre «oppfinnelsen». Kanskje det kan hjelpe andre? Før varmet jeg stomiplatene og tetningsringene på flisene på badet osv. Men dette funker mye bedre for meg!

Så lite som dette kan det være skal til for å løse ett problem, som kan være veldig stort problem for mange! Det kan være verdt å prøve? 

Camilla.

Facebook Comments