En nedtur..

Jeg skriver dette innlegget for at jeg ønsker å dele både mine oppturer og nedturer med dere… 

12165731_10156216296870725_863722615_n

Som kronisk syk vet jeg at man ikke kan helt forvente å være på topp hele tiden, selv om man selvsagt ønsker det. Vi har som regel vært vandt med at min helse er i tipp topp stand. Som flere kanskje har fått med seg så var jeg på «EU-kontroll» for 2 uker siden på Rikshospitalet. Her fikk jeg signal om at ting så fint ut. Sist uke kom det brev i posten hvor det sto på forsiden av brevet: Rikshospitalet. Da kom det en svær iskald klump i magen. Det kommer alltid det når jeg får brev fra Rikshospitalet. Dette er nok noe kanskje flere kjenner seg igjen i?

Som regel får jeg alltid et brev i posten med resultatene i etterkant av kontroll på sykehuset. Disse er jeg vandt med går igjennom «EU-kontrollen». Men denne gangen gjorde jeg vist ikke det…

Glenn tullet med at Rikshospitalet måtte ha sendt feil. For nå fikk jeg vist ikke bare ett, men 4 brev av dem på en gang! Da ble det bare en større klump i magen min. Jeg var veldig nervøs når jeg åpnet brevene, og det viser seg at jeg har fått ytterligere nedsatt nyrefunksjon. Jeg har alltid hatt noe nedsatt nyrefunksjon i den ene nyren, men nå er det vist noe mer fall i denne funksjonen enn for 2 år siden. Jeg ble nesten litt kvalm når jeg fikk vite dette.

Så nå bærer det avgårde til Rikshospitalet igjen i slutten av måneden for nye kontroller. Jeg gleder meg ikke for å si det slik. Men krysser fingrene for at de bare vil dobbelsjekke at alt er ok. Forbereder meg på det verste, og håper på det beste.

Dette går nok bra!

-Camilla

Facebook Comments

Comments

comments