En ny runde med «hangover»- det man ikke kan se på utsiden

Da var det på an igjen med en ny runde med «hangover» som jeg kaller det. Dere kan kanskje huske at jeg hadde en periode hvor jeg hadde krystallsyken, og da verden gikk litt «rundt for meg». For dem som ikke vet hva krystallsyken gjør, er det nettopp at du blir svimmel ved bestemte bevegelser med hode. Man kan kjenne på ustøhet, og plutselig behov for å holde seg fast. Den beste måten å forklare følelsen er: det er som om du kommer hjem fra byen, med stigende rus og legger deg i sengen. Da kan taket gå rundt for en. I etterkant får jeg en «hangover» følelse og kan bli litt kvalm. Det er små krystaller som sviver rundt i hode. Når en først har fått krystallsyken så kan disse krystallene komme og gå. Nå lever krystallene sitt eget liv i hode igjen, hehe. Plutselig finner krystallene sin plass igjen, og svimmelheten avtar. Hvorfor krystallsyken oppstår er det ikke noe forklaring på.

Krystallsyken er ikke farlig, men kan oppleves som svært ubehagelig. Til tider er det ubehagelig. Om jeg får store runder med svimmelhet kan jeg også bli veldig sliten. Jeg deler dette med dere, da dagene kan gå opp og ned. Det skjer mye som man ikke kan se på utsiden. Dagene går opp og ned for alle og enhver.

MEN igjen jeg har det bra! Jeg kommer igjennom dette også, men nå må jeg kanskje vurdere om jeg skal få noe behandling for det. Dette da det er plagsomt at det kommer og går. Og jeg vet ikke når det kommer. Som regel går krystallsyken over av seg selv, og en kan få øvelser å gjøre for å fremprovosere «anfallene» for så å få krystallene på plass. Men nå har det kommet og gått litt vel mye, så nå synes jeg det er litt nok er nok.

Nå står en ny uke med jobb, årsmøter og foredrag for tur. Jeg har to foredrag jeg skal holde denne uka. Er en stund siden jeg holdt foredrag sist, så det blir spennende. Gleder meg til å komme igang med det igjen. Men idag skal jeg gå meg en tur og slappe godt av, det hjelper på disse krystallene:) Før vi skal på årsmøte på kvelden.

cagl_studio_highres_025

-Camilla

Facebook Comments

Comments

comments