En svipptur til Oslo

Hei alle sammen:)

I går tok Glenn og jeg en svipptur til Oslo. Vi skulle på det første styremøte vårt med Norilcos ungdom:) Etter kveldsvakt på fredagen og opp kl 05:30 lørdag for å ta fly halv 8 var jeg ganske trøtt da vi kom til Oslo:) Styremøte gikk kjempegreit og det var og gøy! Det er en trivelig og kjekk gjeng vi sitter i styre med:) Jeg eg veldig glad for at Glenn og kom inn i styret, slik vi kan reise sammen 🙂 På styremøte fikk vi  gjennomgått mye og vi var veldig effektive! Nå er vi klare til å sette igang for fult! Etter styremøte reiste vi hjemover igjen. Det er kjempeviktig at Norilco sentralt og Norilco Ungdom kommer mer frem og at flere folk får kjennskap til denne foreningen. Den har hjulpet mange på rett vei og det kan være godt å kunne møte andre i samme situasjon, se at det går helt fint å leve med pose på magen og kunne snakke om sin livsituasjon, dele erfaringer og gi tips om en vil det! Spre gjerne Norilco/Norilco ungdom forening videre til andre:)

Norilco ungdom handler mer om det å få lov til å være ungdom enn det å ha fokus på sykdom. Jeg mener det er viktig å fokusere på det positive og finne ut at en kan faktisk gjøre og oppføre seg som alle andre ungdommer:) Treffene med Norilcos ungdom handler og om mesting og sprenge litt grenser. For min del har treffene med Norilco Ungdom bidratt til at jeg har opplevd mestring. Jeg har både raftet, vært på curling, stått slalom, kjørt hundesledekjøring, kjørt snøscooter, flere har hatt mulighet til å hoppe i falskjerm (jeg var 15år og for liten til dette da) mm. Dette viser at man kan som regel gjøre det meste selv om en er operert! Det er opp til den enkelte å finne ut hvor mye en vil, kan strekke grensene og utfordre seg:) Men alle vet det å mestre noe kan gi både en god selvtillit og en god mestringsfølelse! 🙂

Ellers idag sitter jeg å skriver på gruppeoppgave om trygghet og ungdommer på sykehus. Denne oppg skal leveres inn til onsdag! Min første praksisperiode på barnepost er snart over, bare to uker igjen. Jeg må si det blir litt trist å slutte der da jeg har trives så godt! 🙂 Neste praksisplass blir på geriatrisk (eldre) avd. på sykehuset! Da venter det seg nye og spennende utfordringer der:)

Endelig har sola kommet til Sørlandet! Glenn og jeg skal grille i finværet:):)

Ha en fin søndag!

-Camilla
1832461-10-1394982934554

Takk for en fin lørdag og ett kjempegreit styremøte folkens! 🙂

Facebook Comments