Endelig en gladmelding

12966649_10156907005955725_999757745_n

I går var vi på Rikshospitalet for 5 års kontroll av ryggen min. Jeg har en skjevhet i ryggen som følge av mine medfødte misdannelser. Dette skrev jeg litt mer detaljert om i går, og ønsker du å lese det innlegget kan du trykke her. 

Selv om jeg har vært på sykehus x-antall ganger er jeg alltid spent og litt nervøs før kontroll. Vi krysset alt vi hadde for at ryggen min skulle vise seg å være like stabil og stek som før. Vet dere hva? Vi fikk det beste svaret det går an å få. Ryggen min er så stabil som den går an å bli. Jeg er super fornøyd og glad. Ryggen har ikke forandret seg noe på 5 år. Tommel opp for det. Det beste av alt er at jeg er «friskmeldt» fra ortopedisk avdeling nå. Med andre ord vil det si at jeg ikke skal inn på flere kontroller der. Nå kan jeg «stryke ut» en av flere avdelinger på min liste. Det er en god følelse. Så god at den må deles med dere. Endelig en gladmelding i forhold til min helse. Jippi!

Jeg skrev også i går at jeg var spent på om ryggen min er blitt «påvirket» av arbeidet som sykepleier. Jeg har nå jobbet innenfor helsesektoren i snart 8 år (Gurimalla tiden går fort!!). Ettersom ryggen er helt stabil har ikke det fysiske arbeidet påvirket ryggen i den grad. Jeg har til tider noe smerter i ryggen. Dette spesielt etter jobb eller annet fysisk arbeid. Her fikk jeg tipset om å trene enda mer kjernemuskulatur. Så da blir det mer fokus på det fremover.  Når det er sagt, anbefalte legen meg å unngå de tyngste løftene på jobb. Dette er ikke til å kunne unngå 100% på jobb, men jeg kan bli flinkere til å ha fokus på arbeidsstilling og bli sterkere i kroppen. Jeg fikk også vite at det ikke er helt ideelt for min rygg å jobbe innenfor de tyngste jobbene som sykepleier. Det vil ikke si at jeg ikke kan jobbe med fysisk tungt arbeid i noen år, men at jeg burde tenke litt over type arbeid fremover. Dette har jeg allerede begynt å tenke litt på, og vil dele med dere ved en senere anledning.

Nå er det avgårde på jobbehelg. Ønsker alle sammen en super helg.

-Camilla

 

Facebook Comments

Comments

comments