Eneste måten å bli kvitt fienden er å bli venn med den

Hei alle sammen! 

Igår hadde jeg ett veldig fint uformelt møte med butikksjefen for en ny bandagistbutikk som åpner om ikke så lenge. Jeg nevnte i ett tidligere innlegg at jeg ble kontaktet av en ansatt som skulle starte opp en bandagistbutikk. De er veldig interesserte i å få mer brukerkunnskap innenfor det å leve med stomi. Hun ønsket å møte med meg for å få snakket om erfaringer med pose på magen og for bli kjent med meg som person. Vi hadde mye å snakke om, praten gikk i ett 🙂 Det var en veldig inspirerende, spennende og lærerik samtale! Jeg fikk inntrykk av at Norengros ønsker å møte personer med ydmykhet, ha et menneske-menneske forhold og hjelpe mennesker i ens situasjon. Det å «gå veien med» personen for å finne en god løsning på evtentuelle situasjoner som dukker opp er svært viktig. Dette syns jeg er veldig gode verdier å ha i fokus:) Jeg fikk en kjempe stor takk og positiv tilbakemelding etter dette møtet 🙂

Jeg skal holde foredrag om mitt liv med to poser på magen på årsmøtet for Norilco Vest-Agder idag. Dette blir spennende! Jeg ønsker å ha fokus på setningen «eneste måten å bli kvitt fienden på, er å bli venn den». Med andre ord skal jeg fokusere på det å kunne akseptere sin situasjon slik den er. Prøve å få frem det gode og positive i sin situasjon og komme seg videre i livet. Dette vet jeg kan være svært vanskelig, men jeg vet også at det går! Dette da jeg selv har vært igjennom forløpet 20 år som stomioperert. Jeg vil skrive om mitt foredrag og innholdet i dette i neste innlegg. Møte er for medlemmer i Norilco Vest-Agder. Håper mange bestemmer seg for å komme på dette møtet 🙂 

Håper å kunne inspirere og dele erfaringer med andre stomioperete samt støttemedlemmer på dette møtet!

Ellers skal jeg ha midtveisvurdering i praksis idag. Satser på det går fint:)

Snakkes!

-Camilla

1832461-12-1392145461425

          Her er et kjempe koselig bilde jeg fikk tilsendt igår. Det er av meg og min gode barndomsvenninne Anikken. Hun er tidligere operert og medlem av NORILCO. Det er kjempe mye positivt og mye en ikke vil vært foruten som stomioperert! Som ett vennskap for livet<3

Facebook Comments

Comments

comments