Et nytt spennende år

cagl_ute_highres_035

Først og fremst vil jeg ønske dere et riktig godt nytt år. Håper dere alle har fått en god start på det nye året. Nå tenkte jeg det var på tide å sette meg ned å skrive litt igjen. Nå har jeg jobbet som sykepleier i ca. 7 måneder, og det er et svært spennende, lærerikt og givende yrke. Jeg opplever at det jeg har i «ryggsekken» kan bidra positivt til mitt yrke som sykepleier. Jeg er en person som er nysgjerrig og alltids på utkikk etter å lære mer og utvikle meg selv enda mer.

Når jeg er innpå det, vil jeg dele med dere at jeg også dette året får mulighet til å holde flere foredrag til ulike grupper mennesker. Jeg får også mulighet til å samarbeide med ulike firmaer. Dette er noe jeg virkelig kjenner motiverer meg, da det både er spennende og lærerikt. Jeg får mulighet til å utvikle meg både faglig og personlig ved å fortelle min historie og dele mine erfaringer med andre mennesker. Ikke minst får jeg mulighet til å lære andre om livet med stomi, samt møte og bli kjent med nye mennesker. Jeg er takknemlig for at jeg får denne muligheten. Å informere/lære andre om livet med stomi har jeg et sterkt ønske om å jobbe videre med.

Jeg gleder meg til månedene som kommer, så skal jeg holde dere oppdatert om veien videre. En spennende tid i vente. Jeg får blant annet mulighet til å holde foredrag om mitt liv med to stomier på fagseminar til organisasjonen SIS (sykepleiere i stomiomsorg). Jeg får også muligheten til å prøve ut et helt nytt stomiprodukt, samt flere foredrag er i vente.

-Camilla

 

Facebook Comments