«Grip dagen og vri mest mulig ut av den»

Nå er det en stund siden jeg har vært innpå her. Det er rett og slett for at formen ikke har vært helt på topp! Smertene har kommet og gått som de vil.. MEN!

Ja, det er ett stort MEN!. Dette blir bare ett lite innlegg for å vise dere at selv om flere av mine dager ikke er helt tipp topp, så kommer en sterkere tilbake! Jeg har alltid vært sta (det vet min mor alt om;) ).  Jeg nekter å la smertene ta overhånd, så etter litt for mange dager med sofa og TV-titting for min del, fant jeg ut at nok var nok for denne gang:) SÅ..

Idag kom jeg meg greit opp til dagvakt, det er herlig å komme seg på jobb. Etter det tok jeg meg en etterlengtet joggetur!  Noe som kjennes veldig godt ut, og det gjør veldig godt for kroppen:). SÅ ja, som overskriften sier «grip dagen og vri mest mulig ut av den», det er ikke umulig. Alle har opp og ned dager, så jeg er sikker på at dere kjenner dere igjen,

Nå står en lang og god dusj for tur, deretter husvask og baking! Blir veldig gira og glad når jeg er i god form:). Og alt må jo være på stell til min gode samboer kommer hjem fra Tyskland imorgen. Gleder meg!

Jeg fant dette på nettet som jeg likte veldig godt:

– Hvilken dag er det?
– Det er i dag, svarte Nasse Nøff.
– Min favorittdag, sa Ole Brumm

Tenk om vi kunne tenke slik hver dag! Det er ikke lett av og til, det vet jeg, men kanskje vi burde prøve å tenke litt mer sånn? Det fikk iallefall meg til å tenke litt over det:)

11006079_10155230393185725_2008590462_n

Iallefall er det godt å komme igang igjen etter disse dagene! Vi snakkes!

Ha en fortsatt fin søndag:)

Camilla<3

Facebook Comments