Har du tatt badeutfordringen? Det har jeg!

Hei! 

Jeg skrev i i gårsdagens innlegg at jeg var utfordret til å bade. Jeg som trodde jeg greide å unngå dette her, men nei.. Men så sta som jeg er måtte jeg selvfølgelig ta denne utfordringen og hoppe i det! To poser på magen og ellers andre begrensinger stopper ikke meg:) Var og veldig forfriskende;) Verdt å prøve! Jeg tok likså godt å badet og støttet kreftforeninngen med litt penger! Alt i alt, selv om eg er veldig lei av denne badebølgen, så har det kommet mye godt utav det. Kreftforeningen har fått inn over 2 mill kroner!!

I min video måtte de som ikke badet støtte NORILCO- norsk forening for stomi og reservoaropererte (den foreningen jeg er aktiv i) med 200 kr. Ønsker du å støtte denne foreningen eller kanskje gi utfordingen videre til andre med å bade, eller å gi til ett godt formål? Her er siden du kan gå inn for å få kontonr til NORILCO og støtte de: http://www.norilco.no/nyheter.asp?meny=4&act=read&recno=1309

Har dere lyst å se min badevideo ligger den på facebooksiden til bloggen min 🙂

1832461-8-1400250382886

 Godt og forfriskende;) 

Ellers er det full kjør med storinnhandling til champangelunsj imorgen. Det var ekstremt mange folk ute på storhandel, vi var på leit etter Norgeflagg i mange butikker, men det var ingen å finne!! Uansett har vi handlet inn til ett godt og stort måltid i morgen, så gjestene må bare glede seg 🙂 Vi er klar til å feire denne store dagen med kjekke venner:) Nå står rydding og laging av mye mat på planen!

1832461-8-1400250131894

Stor Martini Asti klar til imorgen! Det er en festdag!! 🙂 Kos dere! 

Facebook Comments

Comments

comments