Jeg er her!

Hei dere! 

Nå er det en stund siden jeg har skrevet noe her! Det er ikke for at jeg ikke har lyst til å skrive til dere, men rett og slett fordi det er mange baller i luften for tiden. Første prioritert nå er bacheloren, som dere nok forstår.

MEN! Jeg er her! Om dere lurer på noe eller uansett hva det måtte være så er det bare å ta kontakt med meg. 

Bare for å gi dere en liten update:

Akkurat nå holder jeg på med å skrive min bacheloroppgave om sykepleie og stomi, kjempe spennende! Det er et tema som trenger å komme mer opp og frem er min mening! Vi har også vært på tur til Bortelid med NU Sørlandet gjengen. En super tur og en flott gjeng som vi er glade for å lov til å bli kjent med:)  Og vi gleder oss til å bli kjent med resten av ungdommene også! Ellers går jeg besøksrunder på sykehuset til nyopererte med stomi.  Veldig givende og jeg er glad for at jeg får mulighet til dette:)

Ellers er både Glenn og jeg stort sett på farten, og har flere planer og avtaler i vente. Dagene går sin gang, litt for raskt for min del. Dere kjenner dere kanskje igjen:) Bildene under er fra en fin påske i Sirdal med bortoverski, skitrekk, sol, god mat og drikke(Y) 

IMG_1727

-Camilla<3

Facebook Comments

Comments

comments