Jeg er nå tilbake!! Og med ny blogg.

Hei alle sammen!

Nå er det faktisk akkurat 1 år siden jeg valgte å begynne å blogge, derfor valgte jeg akkurat denne datoen for publisering av den nye bloggen. Nytt år betyr nye muligheter, og de mulighetene har jeg tenkt til å ta tak i.

Da er jeg tilbake med ny blogg, med ny giv og motivasjon!! Jeg GLEDER meg til å begynne å skrive for dere igjen, og håper dere vil følge meg på den nye bloggen. Det har seg slik at høsten ble litt vel i travligste laget, derfor ble skrivingen nedprioritert..MEN her er jeg igjen og er veldig klar til å begynne litt på ny!

Som dere ser er bloggen satt opp med katogorier, det er bare å klikke seg frem å bli kjent med bloggen. Om jeg får si det selv synes jeg den er veldig fin og oversiktelig, dette takke være min kjæreste og samboer Glenn! En stor takk til han for all hjelp med å lage denne bloggen <3

ALLE tidligere innlegg er lagt innpå denne nye bloggen, gjerne ta en runde å se på de en gang til 🙂 (det går an å like de på ny).

Ellers har jeg facbooksiden min og Norilco sin side linket øverst på siden. Har du lyst å følge meg, kan du går an å scrolle ned til bunnen å trykke «liker» på facebooksiden min. Her kommer alle nye innlegg og ellers oppdateringer som jeg publiserer. Dere må gjerne  dele innlegg, bloggen og facebooksiden min. Det er jeg veldig takknemlig for, og det gjør meg veldig glad!

MYE har skjedd siden sist jeg skrev til dere! Jeg ser frem til å dele dette med dere. Jeg har fått mange muligheter til å dele min erfaring og kunnskap om stomi, og der aller viktigste er at jeg har fått lov til å hjelpe andre i samme situasjon! Og akkurat det BRENNER jeg for. Jeg vet at mange også likte Glenn sitt innlegg, om du vil lese dette igjen ligger det under «mitt arbeid for stomi» –> «ufarliggjøre stomi. Jeg håper også å få med Glenn til å skrive litt mer på bloggen fremover 😉

Legg gjerne igjen en kommentar og håper dere liker den nye bloggen!

Stor klem fra meg <3

 

10833601_10154990479105008_925334933_n

 

 

Facebook Comments

Comments

comments