Jeg er sliten…

Hei alle mine gode lesere! 

Dette er nesten noe jeg ikke tørr å si høyt, dette er ett helt åpent og ærlig innlegg! Men jeg vet at jeg ikke er alene om det.

Jeg er her selv om det er rolig på skrivefronten.. Jeg liker ikke å innrømme det, men jeg er faktisk veldig sliten for tida.. Det er kanskje noen som kjenner seg igjen. Mørkere dager sniker seg på, vinteren står for tur og sofaen i teppet har blitt mine bestevenner akkurat nå.

En skal strekke over alt og leve opp til forventningene, slik er det i dagens samfunn, og jeg kan innrømme at jeg er mennesketypen som kan kalles en perfeksjonist. Og jeg vet at de som kjenner meg nok får det samme inntrykket og mener det samme. Jeg synes det er litt merkelig å selv skrive om dette og skrive sånn, men det er sannheten. Ingenting av det jeg gjør skal gjøres halvveis, det skal fullføres og være i tipp topp stand. Jeg er sikker på at det er noen som leser dette her nå som føler akkurat det samme! Da skal du vite at du er ikke alene. Det er lov til å være sliten, og det er lov til å ta seg en time out, pust i bakken og alt det der.

Jeg sitter nesten og tripper om jeg ikke har noe å gjør på, slik har det blitt nå som jeg er vandt til å ha mange baller i lufta. Jeg har holdt meg litt unna bloggingen, nok for at jeg ikke har hatt lyst til å innrømme at jeg er sliten og må selv ta meg litt i sammen med å faktisk gi meg lov til å slappe litt av 🙂 Kroppen har godt av det, og jeg må bli litt snillere med meg selv på det planet.

1832461-7-1415800552919

Men når det er sagt har det altså skjedd mye i det siste, jeg er i praksis i hjemmesykepleien og det er tipp topp, jeg trives veldig og det er helt merkelig å tenke på at det nærmer seg skritt for skritt til at jeg kan kalle meg sykepleier! Noe jeg er veldig stolt over 🙂

Jeg har vært på en del møter og kurs i det siste. Vi har dannet Norilco Ungdom Sørlandet!!! JIPPI!! Det er en flott gjeng jeg gleder meg til å bli bedre kjent med:) Utenom det planlegges det vinterleir med Norilco Ungom sentralt. Jeg gleder meg veldig til å reise på tur med gjengen:)

Når alt dette er sagt er det bare meg selv som kanskje må bli flinkere til å si nei, det vet jeg. 

Jeg angrer ikke på noe av det jeg er med på nå, og det er ingen som skal kjenne seg truffet 🙂 Jeg brenner for ungdomsarbeid,Norilco og alt det eg gjør, det er kjempe givende for meg! Men jeg har faktisk blitt litt flinkere nå til å sei nei, selv om jeg kjenner det i magen når jeg bruker det ordet. Sånn er jeg bare 🙂 Jeg er med på det jeg er med på nå, gir full gass med det. Men må akseptere at jeg er nødt til å ta ting tang litt easy fremover.. Jeg har fått vite at jeg har krystallsyka, noe som ikke er noe alvorlig men det ble på en måte toppen av isfjellet MEN jeg er vandt til å ta ting som det kommer, og det går bra! Jeg har det veldig bra selvom jeg innrømmer at jeg er sliten, bare sånn at dere vet det:)

Tilslutt: Det er lov til å krype under teppet, tenne telys, spise god mat og drikke, se serier og rett og slett bare slappe av i perioder! Slutte å tenke på trening, gjøremål, to do liste, kosthold, jobb, forventninger osv.. Det gjør bare godt med kroppen det. Tenk det 🙂

MEN jeg er her selv om alt dette jeg skriver om, så fortsett å stille meg spørsmål og komme med forespørsler. Det setter jeg bare stor pris på og det er veldig givende for meg:) Jeg setter på alle dere lesere! 

Og en ting til! Vi holder på å lage en ny fancy bloggside!! Vent å se 🙂 🙂 🙂 SÅ jeg kommer sterkere tilbake, bare vent! 

-Camilla 

Facebook Comments

Comments

comments