Jeg fant meg selv på jobb!

Hei! 

Igår var jeg på kveldsvakt i praksis på sykehuset, da jeg plutselig så et kjent ansikt på en kjent bok! På møterommet fant jeg boka «Barnekirurgi» skrevet av blant annet min tidligere lege Sigvald Refsum. På forsiden av denne boken er det meg som liten (som vist på bildet nederst). Inni boken er det et bilde av meg som nyfødt, bare noen timer gammel, før operasjonene. I boken er det beskrevet mange ulike typer kirurgisk inngrep og diagnoser. Da jeg så denne boken ble jeg faktisk veldig overrasket, men veldig glad! 🙂 Jeg forventet ikke å finne denne boken liggende på møterommet så mange år etter! Jeg har lest denne boka, og den er kjempebra:)

Som dere kanskje fikk med dere i sist innlegg så har Glenn prøvd ut å ha «to poser på magen». Dette syns jeg har vært kjempe spennende og veldig morsomt med mye latter! 🙂 Jeg må si at det var veldig tøft gjort og han taklet det kjempe fint! Søskenbarnet mitt Anette har også prøvd ut å ha en pose på magen. Hun var ute å reiste med fly da hun skulle prøve dette ut. Jeg er veldig spent hva hennes reaksjoner og opplevelser har vært. Det blir nok blogget om senere. Men uansett må jeg si tusentakk til de begge som var så sporty og ville prøve dette ut 🙂

Ellers har jeg jobbet både natt, dag og kveldsvakter sist uke! Det har vært skikkelig tøft, men veldig lærerikt:) Jeg liker meg kjempegodt i praksis med alle barna. Jeg kjenner meg mye igjen i det barna går igjennom. Som liten var jeg selv i noen av disse situasjonene. Jeg syns det er veldig spennedes å følge barna, men det er også til tider tøft.

På fredagen hadde vi besøk av en koselig vennegjeng. Og i etterkant gikk ut på studentpuben:) Veldig kjekt å samles igjen og det det var en kjempe bra kveld.

Det å gå ut på byen og feste med pose på magen kan være en utfordring. Mitt tips her er og være obs og å gå på toalettet ofte. Da vet man at alt er under kontroll:) Posen skal ikke hindre deg for å ha det gøy, det er viktig! En positiv side med å ha pose på magen er at jeg slipper den «partyblæra» som mange andre uten pose har 😉 

Lørdag var jeg først på kafe og hadde en kopp kaffe med to koselige venniner. Tiden gikk fort da vi plutselig hadde pratet i to timer:) Senere på kvelden disket Glenn opp med god mat og drikke:) Jeg fikk lov til å ligge på sofaen og bare late meg, herlig! Jeg fikk servert indrefilet med sennepsky, ovnsbakte grønnsaker og fløtegratinerte poteter. NAM! Han begynner å bli skikkelig flink, jeg er heldig!:) Søndagen ble vi invitert med på kaffe og deretter improvisert teatershow «Bare Flaks» på en pub! Dette var skikkelig morsomt! 🙂 Vi skal med andre ord gjøre det samme neste søndag!

Jeg er heldig som har så mange fine folk rundt meg. Tusentakk for en kjempe fin helg:) 

Jeg har også fått kjøpt meg nye slalomski og er klar for turen og bakkene i Hemsedal. Jeg og Glenn reiser på vinterleir med Norilco Ungdom på torsdag! Jeg gleder meg sikkelig til å møte alle de kjekke folka igjen. Helgen vil bestå av både skitrekk, snøscooter, årsmøte for Norilco med nytt valg av syre og litt (mye) festing 😉  Men sist og ikke minst mye latter og mye glede 😀

– Camilla

1832461-9-1390904128174
Dette er boka jeg fant på møterommet på sykehuset. Her er meg som liten 🙂


1832461-9-1390904130279
Har hatt en kjekk og innholdsrik helg


1832461-9-1390904132350

Her ser du meg med mine nye slalomski. Bildet til høyre er fra fredag. Et lite tips med klær og pose på magen er en kul bukse som er høy i livet, slik jeg har på meg her

Facebook Comments

Comments

comments