Jeg gruer meg..

Idag reiser vi avgårde til Rikshospitalet igjen. Denne gangen reiser vi Østover for å få svar på den nye GFR-testen av nyrene. På sist kontroll fikk jeg vite at jeg har nedsatt nyrefunksjon, og denne gangen skal jeg få vite om det er ytterligere nedsatt nyrefunksjon eller ei. Jeg har blandet følelser for samtalen som er i vente, men jeg må si at jeg gruer meg. Selv om man har vært på sykehus og kontroller utallige ganger, blir man aldri helt vant med det. Det er nok flere som kjenner igjen den følelsen. Jeg forventer det verste, og håper det beste. Krysser fingrene for at det blir den siste kontrollen på lenge, og at det ikke må settes igang nye tiltak på grunn av helsetilstanden min.

Det har nå vært en ny prosess med sykemelding og legeerklæringer for å komme seg til Rikshospitalet. Jeg blir heller aldri helt vant med alt som må ordnes før jeg kan reise avgårde på sykehuskontroll. Nå skal jeg faktisk sende hele 3 reiseregninger til pasientreiser når jeg kommer hjem. Med andre ord rundt. ca. 15 dokumenter skal sendes avgårde.

Jeg ordner dette, jeg kommer igjennom denne kontrollen også, og det skal bli godt å få det unnagjort. Men jeg er så takknemlig for at de følger meg nøye opp på Riksen.

 

OSlo 12.10.2015 Foto: Siv Johanne Seglem /Dagbladet handikap og sex: Camilla Tjessem og kjæresten Glenn.

OSlo 12.10.2015 Foto: Siv Johanne Seglem /Dagbladet.

-Camilla<3

Facebook Comments

Comments

comments