Jeg har startet et enkeltmannsforetak

Jeg sitter og mimrer litt. Det er over 2 1/2 år siden jeg valgte å starte denne bloggen. På den tiden har det skjedd mye. Jeg har fått utviklet meg som person, foredragsholder og ikke minst som skribent. Jeg har fått møtt mange fantastiske mennesker, og jeg har fått drive på med det jeg brenner for: Å informere/lære andre om livet som kronisk syk, med sjeldne diagnoser og stomi. På disse årene har jeg også blitt utdannet sykepleier. Jeg merker at jeg bruker meg både faglig og personlig i mine foredrag. Jeg synes det er spennende å kunne se flere sider rundt temaene jeg holder foredrag om.

Jeg har nå fått mulighet til å være rundt omkring i Norge for å holde foredrag. Det har skjedd så mye på denne tiden at jeg syntes det var på tide å starte et enkeltmannsforetak. Det er det jeg har gjort nå, og for meg kjenner jeg at det er et steg i rett retning. Denne  retningen håper jeg å bruke videre.

Det vil kanskje fremstå som litt klisje, men uansett. Jeg vil takke dere som følger meg. Dere hjelper meg til å spre informasjon om mitt budskap. Det er dere som har gjort at jeg får lov til å drive med informasjon ut til andre. Dere skal vite at på grunn av informasjonen som er delt blant dere, har jeg blitt oppdaget av både media, privatpersoner og organisasjoner som ønsker å leie meg inn til foredrag og annet. Det er ikke til å legge skjul på. Tusen takk! Jeg er evig takknemlig.

Det jeg ønsker å få frem: Jeg er her. Vet du/dere om noen som kunne ønske at jeg kommer å holde foredrag, eller kunne tenke seg å leie meg inn, så gjerne ta kontakt! Jeg har mye erfaringer og kunnskaper som jeg ønsker å dele. Ikke minst: Vet du om noen som kunne tenke seg å snakke med en likeperson. Jeg er her. Jeg har mye å gi og dele med dere.

-Camilla

camilla 2

Facebook Comments