Kompleks, spesiell og annerledes

Hei! 

På onsdag var det opp kl 05:15 for å ta morgenflyet til Oslo. Vi skulle nemlig en liten tur til Rikshopsitalet på kontroll:) Det gikk veldig fint! Helt fra Glenn og jeg ble sammen har han alltid vært med meg til Riksen! Det setter jeg kjempe stor pris på<3 Han er skikkelig god som vil være med å inkludere seg så mye som han gjør! Vi kan si at jeg har byttet ut min mor som reisefølge med Glenn. Man kan ærlig si at dette ha vært en overgang med tanke på alle de år min mor og jeg har reist sammen til Riksen. Og ikke minst alt vi har opplevd sammen, men jeg vet at dette er helt greit for min mor da hun vet hvor god Glenn er mot meg:)

Som jeg har skrevet tidligere har overgangen fra barn til voksenavdeling på sykehus vært veldig utfordrene og annerledes. En går fra trygge omgivelser der en kjenner nesten alle sykepleierene og har knyttet gode bånd med legen, til man skal både nye leger og nye sykepleiere som skal ta vare på en. Her har jeg ett godt eksemepl ved at jeg som 18 åring ble korridorpasient som det kalles, jeg ble plassert på gangen og følte at ikke noen av dem som jobbet der visste hvem jeg var og hvorfor jeg var der (Dette kan jo være noe jeg forestilte meg da!). I mitt tilfelle har jeg fått høre at jeg er veldig kompleks og spesiell med tanke på min sykehushistorie. Det er mange leger som har sett på journalen min å blitt lang i maska, hehe:) Med andre ord etter jeg kom over til voksenavdelingen har jeg hatt mange ulike leger på mange ulike felt. På barneposten var det veldig trygt å ha en lege som visste alt om meg og hvordan jeg var/er bygd opp:)

De trygge omgivelsene og det knyttet båndet jeg fikk til barneposten som liten har gjort at jeg alltid må ta turen opp til denne avdelingen når jeg er på «EU-kontroll» 🙂 :). Vi tok den obligatoriske turen opp til barneposten denne gangen også:). Det er alltid like kjekt å se kjente ansikt igjen!! Men jeg må og si det er litt merkelig å gå inn på avdelingen med tanke på alle de både de gode og mindre gpde minnene som ligger igjen der. Her skal det sies at det er de gode minnene som sitter mest igjen hos meg! Alle de kjekke folkene, latteren og gode hjelpen jeg har fått:) De har vært våre gode hjelpende engler flere stunder:) Vi traff mange kjente sykepleiere og satt å snakket en stund med de. Jeg synes og det er veldig kjekt å ha med Glenn, at han får hilse på alle og at jeg får vise denne kjekke karen frem til dem 🙂 Vi fikk og snakket om foredraget jeg fikk forespørt om å holde på temadag på Rikshospitalet og Ullevål «ungdom på sykehus», det er nå bestemt at jeg skal holde foredrag om dette! Sykepleieren som spørte om jeg ville gjøre dette sa at jeg var den første som «poppet» opp i hode hans når han tenkte ungdom og sykehus:) Veldig kjekt å bli spørt om å gjøre dette:)

Da vi var innom barneposten fikk jeg en kjempe kjekk telefon! Min helt slo på tråden:) Da dette allerede er blitt ett litt langt innlegg vil jeg skrive om dette i neste innlegg! Vent å se 🙂 🙂

Nå er vi på hjem til fine Jæren og skal være der i helgen! Gleder oss!

Ha en super helg!

-Camilla

1832461-8-1396619085145
Vi fikk vært innom Holmekollen hoppbakke og sett!  Moren min har alltid prøvd å fokusere på de kjekke tingene når det kommer til sykehuset! Det har jeg og Glenn ført videre og jeg mener dette er kjempe viktig! Se bort ifra alle sykehusinnleggelser og mindre gode opplevelser har jeg/vi opplevd mye sammen i forbindelse med dette:) Husk det er viktig å prøve å fokusere på det positive uansett hva situasjon det er:) 

Facebook Comments

Comments

comments