Konkurransetid- Vinn ett gavesett

Hipp Hurra! Nå har jeg blogget i 1år og nærmer meg 1000 følgere på facebooksiden min. Og i forbindelse med det vil jeg gi tilbake noe til dere følgere. Etter fine kommentarer, god støtte, delinger, likes osv fra dere er dette det minste jeg kan gi tilbake. 

DU kan vinne ett reisegavesett fra Think Pamper soap and Glory fra Boots Apotek Arendal som inneholder mange gode produkter (beskrivelse av produktene nedenfor). Det eneste du må gjøre er å legge igjen en kommentar og like dette innlegget. Etter det er du med i trekningen om dette fine gavesettet. Likerknappen og kommentarfeltet er nederst her på siden.

Jeg var så heldig å få noen av produktene som julegave av gjengen i Boots Apotek Arendal. Jeg har prøvd 3 ulike hånd og fotkremer. De lukter himmelsk og gir en myk og glatt hud.

gave

Think Pamper soap and glory inneholder:

Clean On Me Dusjkrem 75ml
The Righteous Butter Body butter 50ml
The Srub Of Your Life Body scrub 50ml
Hand Food Håndkrem 50ml
Heel Genius Fotkrem 50ml
Glad Hair Day Shampoo 50ml
Skrubbsvamp

Lik og kommenter dette innlegget og du er med i konkurransen. Del gjerne innlegget også om du har lyst.

Trekningen av gavesettet skjer onsdag 14/2 kl 20.00. 

Camilla <3

Facebook Comments

Comments

comments