Krysser alt for at dette går bra- Avgårde til Riksen igjen

Må si at jeg kjenner det litt i magen når jeg setter meg ned å skriver dette innlegget. Etter å ha ordnet med div.legeerklæringer og sykemelding bærer det snart avgårde til Riksen igjen. Som tidligere skrevet fikk jeg ved sist kontroll konstatert noe nedsatt nyrefunksjon. 8 mars bærer det avgårde til Rikshospitalet igjen for å ta nye tester. Dette for å få vite om det er et reelt fall i nyrefunksjon eller ikke. Og i etterkant finne ut hvordan veien videre blir.

Jobben spurte meg her om dagen hvordan det egentlig går med meg, nok med tanke på at det har vært noe turer til Riksen nå. Det fikk meg til å tenke. Jeg vet ikke engang hva jeg skal kjenne etter på, og hvordan kroppen skal «optimalt» skal være. Jeg er dessverre vant med smerter og dager med lite energi. Men det påvirker ikke mine dager på jobb eller andre hverdagslige oppgaver, det er faktisk litt merkelig å tenke på hvor mye kroppen kan tilpasse seg. Slik kan det være det å leve med kronisk sykdom, det er ikke å legge skjul på.

Men igjen folkens, jeg har det bra, og kommer meg igjennom dette også:) Jeg holder dere oppdatert på hva svar jeg får på Riksen og veien videre. Jeg er spent, og krysser alt jeg har for at dette går bra. Godt jeg får ha med meg Glenn for en hånd å holde i og støtte<3 Takk gode du!

12038383_957503717645180_841714186992416163_n

Ønsker alle og enhver en fin dag, med snø eller ikke:)

-Camilla

Facebook Comments

Comments

comments