Mestring, kropp og selvbilde

Hei alle sammen:) 

Vi har vært ute å reist i helgen! Denne gangen gikk turen til Trondheim og deretter Oppdal. Glenn og jeg er godt i gang med å starte en Norilco ungsdomsgruppe i Vest-Agder. I denne anledning fikk vi mulighet til å reise på Sør-Trøndelags lokaltur da etter vi fikk en formell invitasjon til denne turen! NU Sør-Trøndelag ønsket å være behjelpelig å dele erfaringer med oss når det kommer til hvordan en driver ett lokallag! Dette var en kjempefin anledning for oss å se hvordan de jobber på lokalplan for ungdommene i deres distriktet, hvordan de organiserer turer og hvordan man driver ett lokallag. Vi er begge veldig glade for at Sør-Trøndelag gav oss denne flotte muligheten som vi fikk stor nytte av! Nå sitter vi igjen med flotte opplevelser og ikke minst med mye mer kunnskaper om hvordan drive ett lokallag. Vil og takke styret i Norilco Vest-Agder som var positiv til å sende oss på denne turen! 🙂 Nå er vi fylt opp med inspirasjon og god motivasjon til å starte opp ungdomsgruppe her i Vest-Agder 🙂 🙂

På turen var det fokus på mestring, kropp og selvbilde. I denne anlednig var og Raymond Hoel fra Tv 2 programmet «Ingen grenser» invitert på turen. Han holdt foredrag for oss om mestring, kropp og selvbilde! Et skikkelig bra, rørende og serkt foredrag! Han er en skikkelig tøff mann med sterk viljestyrke! Kjempeflott at han ville være med på turen:)

Vi var også på spa! Dette er noe som kan være veldig utfordrende med tanke på å ha pose på magen! Med dette måtte en virkelig fokusere på mestring, kropp og selvbilde. Men vi tok det på strak arm! Jeg kan ærlig si at det er litt utfordrene for min del å vise kropp og gå i bikini! Sammen hoppet vi i det og hadde det kjempegøy på spa! Dette gav en god mestringsfølelse! Det handler om å strekke grenser, se muligheter og tro på at en kan gjøre det! Dette har vært en kjempe fin opplevelse vi gjorde sammen:) «Det finnes ingen begrensninger, kun muligheter!». Det viktig å prøve å ha dette i bakhodet. Uansett hva situasjon som er utfordrene for deg er mitt tips å prøve å hoppe i det! Da skal du se at en kommer styrket ut av det! 🙂 

Vil takke for en kjekk tur med flotte mennesker, mye latter, glede, god mat og drikke og ikke minst mange bra tips og erfaringer om hvordan få til en vellykket lokaltur!

Vi ønsker å starte opp ett Norilco Ungdom lokallag med tanke på at jeg vet hvor viktig det er å samle ungdommene, dele erfaringer og finne på kjekke aktiviteter sammen! Norilco ungdom handler om det å få lov til å være ungdom selv om at en er stomioperert! Jeg har vært med i Norilco Ungdom sentralt siden jeg var 15 år. Man vet at ungdomstiden kan være utfordrene enten enn er stomioperert eller ei. Som medlem av NU har jeg fått mulighet til å se at det går fint an å være ungdom, gjøre hva alle andre ungdommer gjør og ha det gøy selv om en er operert! Jeg vil oppfordre andre ungdommer til å bli medlem! Jeg har erfart selv at det er mange som tror at turene handler om å snakke om sykdom og fokusere på at en er operert. Turene handler om godt samvær, fokusere på å ha det gøy, mestre og oppleve ting sammen. Vi fokuserer ikke på snakk om sykdom, men åpner for at der er mulighet til å dele erfaringer og snakke om det. Hopp i det, bli medlem og bli med på tur!

-Camilla

1832461-11-1393851167082

Her er noen bilder fra turen:) På søndag spilte vi curling. Dette var både utfordrene og gøy! Litt knall og fall, men klarte det til slutt:) 

Ellers så slappet vi av på spa og lagte biffmiddag på lørdag:) En veldig vellykket lokaltur som vi skal prøve å få til i Vest-Agder med tiden:) 

Facebook Comments