Dere hjelper meg, til å hjelpe andre

12236511_10156297405425725_1658468756_oFor litt siden fikk jeg spørsmål fra Norilco om å skrive min historie, med fokus på det psykososiale rundt livet med stomi. Tema jeg skrev om i artikkelen var sosialt liv, samliv og seksualitet med stomi. Denne artikkelen skrev jeg i forbindelse med verdens stomidag, Jeg fikk spørsmål fra Norilco om artikkelen også kunne publiseres i Norilconytt (medlemsbladet til Norilco). Dette sa jeg ja til, jo mer tema rundt livet med stomi kan deles, jo bedre. 

Jeg ønsker å skrive til dere her, for å takke for alle fine kommentarer og tilbakemeldinger jeg har fått via nett og mobil. Dette viser at et slikt tema er viktig å få opp og frem. Jeg tror det er flere som synes det kan være vanskelig/utfordrende å snakke om tema rundt det psykososiale i livet.

Både Glenn og jeg jobber nå for å informere/dele om tema rundt livet med stomi. Snart kommer det noe spennende vi gleder oss til å dele med dere i forbindelse med dette.

Ønsker dere å lese artikkelen på Norilco sine nettsider, kan dere trykke her.

Det er dere som gjør at jeg får dele min historie og erfaringer med andre! Dere hjelper meg, til å hjelpe andre. Takk! Det betyr så veldig mye.

-Camilla<3

Facebook Comments