Mulighet til å vinne en fin påskegave

Jeg ønsker å gi dere en liten påskeoppmerksomhet. Påsken synes jeg er en fantastisk tid, hvor vårstemningen begynner å vise seg frem. jeg har til og med hatt min første is på terrassen i dag. Det er en god følelse det!

Har du lyst å vinne disse produktene fra Forever Living? 

-Aloe Sunscreen: Silkemyk solkrem med Aloe vera og vitamin E. Den er skånsom, hudpleiende og fuktighetsbevarende, beskytter mot både UVA- og UVB-stråling. Vannresistent. SPF 30. Viktig nå med påskesolen som titter frem! 

Vareprøver:
Forever Bright Toothgel
Aloe Propolis Creme
Aloe Vera Gelly
Aloe Moisturizing Lotion
Conditioning Rinse
Aloe Jojoba Shampoo

Jeg må si at jeg liker selv disse produktene veldig godt. Jeg har selv blitt forhandler i Forever Living, den som vinner får tilsendt disse produktene fra meg. Jeg blir glad om du blir medlem av min Forever Living facebookside. Trykk her for å komme innpå siden.

Skriv «god påske» i kommentarfeltet under her eller på facebooksiden min, og lik innlegget, og dermed du er med i tenkningen. Den heldige vinneren blir trukket mandag 21 mars. Produktene blir sendt 22 mars. Dette før jeg reiser avgårde på en typisk norsk påskeferie som innebærer ski, kvikklunsj og appelsiner. 

Del gjerne innlegget med andre. Jeg ønsker dere en super påske alle sammen.

Påskeklem fra Camilla

10592664_10156786630050725_2669858886388648556_n

 

Facebook Comments

Comments

comments