Mye stort og spennende på gang!

Hei!

Vil skrive ett innlegg til dere og fortelle om samt takke for at bloggen har nådd ut så langt som den har gjort:)

Den har nådd ut til både yngre og eldre, kjente og ukjente, foreldre med syke barn, helsepersonell og ellers flere plasser i Norge. Bloggen har til og med nådd opp til Nord!  Dette er kjempebra! 🙂 Det er veldig mange som både hat delt og spredd fine ord om bloggen. Dette setter jeg veldig stor pris på:)  Jeg har fått endel spørsmål og fått mulighet til å gitt mine tips til dem som trenger det. Kjempefint at folk spør! Bare å fortsette å spørre, jeg svarer gjerne:) Dette er veldig givende og kjekt å gjøre! Derfor oppfordrer dere til å dele og spre videre. Takke være dere har flere fått vite om stomi og kanskje fått gode tips til å ta med seg videre:):) Tenk på det, det er stort:) Jeg opplever og at folk er veldig takknemlige for tips og erfaringer som gis 🙂

Ellers vil jeg fortelle dere at jeg har blitt kontaktet på mail av en sykepleier som skal starte opp som stomibandasjist. Hun hadde blitt tipset om bloggen min via kollega på jobb. Dette syns jeg var veldig kjekt å høre og jeg må si at jeg ble veldig glad for denne mailen. Siden hun og flere andre sykepleiere skal starte opp som bandasjister ønsket hun å møte meg for å slå av en prat om erfaringer og kunnskaper knyttet til stomi. I mailen sto det at de ønsker å få mer brukerkunnskap om det å leve med stomi, samt mine erfaringer om stomiutstyr. Dette for å gjøre hverdagen lettere for stomiopererte 🙂 Kjempe postivt! Jeg takket klart ja til dette og ser frem til møtet. 

Igår ble jeg forespørt i praksis om jeg kunne tenke meg å holde ett foredrag om stomi for helsepersonellet på barneposten. Dette har jeg og klart takket ja til! Det er veldig gøy å bli forespørt om møte, foredrag eller liknende:) Med dette ser jeg muligheten til å kunne forhåpentligvis hjelpe, øke kunnskaper, lære folk hva stomi er, gi tips og dele erfaringer. Ett av mine mål med denne bloggen er å spre kunnskap og endre synet på stomi og det å ha pose på magen! Det er desverre slik at dette mange plasser er et tabubelagt tema! Noe jeg mener at det ikke skal være og noe jeg ønsker og håper at jeg har fått vist litt at det ikke er! 🙂

Jeg skal og holde ett foredrag neste onsdag på Årsmsøte for Norilco Vest-agder. Her jeg og er kandidat og forhåpentligvis kommer inn i styret:):) Håper mange medlemmer vil og skal komme på dette møtet! Snakkes der…?:)

Det mye spennede og gøy på gang! Har enda mye spennende på gang som jeg vil fortelle dere om litt senere:)

Legg gjerne igjen en kommentar eller lik siden min på facebook (er link til venstre på bloggen). Dette gir veldig mye god motivasjon til å fortsette å blogge til dere! 🙂 🙂 

Snakkes!

-Camilla:) 

1832461-11-1391727559821
Min uke har vært veldig fin! Mandag var jeg hos ei venninne på ost, kjeks, iskaffe, prat og film. Kjempe koselig! Ellers har Glenn og jeg fått tatt oss en joggetur! Veldig godt og forfriskende, men ikke like godt dagen etter! Er veldig stiv og støl, men det er vel slik det er i starten:) Vil bare gi ett tips angående stomi og jogging: Dette går kjempefint! Men ta det rolig i begynnelsen som nyoperert! Jogging er ikke den beste aktiviteten i begynnelsen. Ta deg gjerne en tur til å starte med og heller øk på med lange turer og jogging. Her vil jeg bare vise at senere i forløpet går det kjempe fint å jogge. Kan være lurt å tømme posen før turen, så slipper man å bare på litt ekstra vekt når man løper;) 

Håper dere har hatt en fin uke og ha en god helg alle sammen!

Facebook Comments

Comments

comments