Norgesferie i telt og bachelor i sykepleie iboks!

Hei alle sammen!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her! Det har vært en travel tid, men nå tenkte jeg å skrive litt før vi legger ut på en spontan Norgesferie! Vi har pakka telt, soveposer, mat  osv..og er klar for en bilferie/teltferie rundt i Norge. Det blir spennende! Det blir alltid noen ekstra utfordringer med de to posene på magen, men det blir gøy og jeg gleder meg. Jeg er alltid klar for nye og spennende utfordringer og opplevelser:) Posene på magen skal ikke sette noe stopper! 

Vi har planlagt litt og skal nå sette nesen mot Sogn og Fjordane.

Det blir nok en oppdatering på denne ferien når vi kommer hjem igjen, og legger nok litt bilder facebooksiden min om dere vil følge med litt der.

Ellers så er bacheloren i sykepleie i boks, og jeg er overlykkelig!! Tema jeg skrev om var sykepleie og stomi. Det er et spennende og viktig tema:)

 

bachelor

Men nå må vi hoppe i bilen! Vi snakkes:)

 

-Camilla

 

 

Facebook Comments