Over all forventning!

Hei!

Først må jeg si tusentakk for alle fine kommentarer og tilbakemeldinger! Responsen var og er over all forventning! Dette setter jeg stor pris på og det varmer og motiverer meg veldig til å skrive videre til dere. Tilbakemeldingene har både rørt meg, gledet meg og gitt meg mye positivt som jeg vil ta med meg videre.

8 januar var en veldig emosjonell og befriende dag for meg. Jeg har hatt denne bloggen i bakhodet en stund og det var veldig godt å endelig kunne «slippe den løs». Selv om mange vet om min historie, så er det lang ifra alle som vet det. Jeg føler meg mye lettere ettersom jeg turte å publisere bloggen. Dette gjør det mye lettere i hverdagen og ellers- Jeg har alltid vært åpen om det til de som har behov for å vite det, men det er ikke slik at jeg «slenger det inn» i en samtale. Jeg vil oppfordre ALLE til å være så åpen som mulig uansett hva din situasjon er. Jeg vet at dette kan være veldig utfordrene og krevende, men Jeg har veldig positive opplevelser med dette- det blir MYE lettere på alle måter!

Takke være dere kom jeg på 65plass på bloggtoppen med 1400 visninger min første dag som blogger! Kjempe stas og veldig bra! Dette gjør forhåpentligvis at mitt budskap kan nå flere og at jeg kan få mulighet til å hjelpe, gi råd og dele erfaringer med flere som trenger og som er interesserte! Antall lesere viser og kanskje at stomi/pose på magen ikke er så kjent blant folk? Visste dere hva stomi var før dere leste denne bloggen? Eller kjenner/vet dere noen som har stomi? Tusentakk igjen for så stor respons

Folk har som oftes blitt veldig overrasket når jeg forteller om meg selv og mitt. Dette er rett og slett fordi pose på magen ikke er synlig! Posene er gjemt under klærne. Man kan ikke peke ut hvem som har stomi, derfor er dette rett og slett et skjult handicap. Jeg må noen ganger faktisk snu meg rundt slik at de kan studere meg. Det er til og med noen som vil/må kjenne på magen min for å tro meg! For dere som føler at stomien synes gjennom klærne- husk jo mer dere tenker og tror dette, jo synligere føler dere kanskje at det vises (dette er min erfaring med det)- MEN sannheten er at det som regel ikke vises! Det finnes og mange lure tips en kan gjøre for å usynliggjøre posen (dette vil jeg blogge om senere)

Min uke har vært veldig spennende, innholdsrik og givende. Det har skjedd mye nytt. Dette vil jeg blogge om dette til dere i neste innlegg. Nå er vi på veg hjem til filotte Jæren og skal være hjemme en helg. Tilslutt: Ikke nøl med å stille spørsmål,det er bare kjekt å kunne svare.

Snakkes!

-Camilla

 

1832461-7-1389373082510

Facebook Comments

Comments

comments