Rett opp ryggen og vær stolt over den du er!

Hei! 

Først må jeg si at jeg måtte gå noen runder med meg selv før jeg publiserte dette innlegget. Men til slutt tenkte jeg hva så? Hva så om andre ser hvordan en ser ut? Hvorfor bry seg om hva andre tenker? Dette er noe av det jeg vil få frem i denne bloggen!

Jeg husker godt spesielt tenårene da jeg var rundt 13-15 år. Da var jeg veldig påvirket av hvordan min kropp så ut, turte ikke være med på bading, ville ikke vise meg frem, kom med unskyldninger for å ikke være med å bade med venner osv. Men sannheten er at når jeg endelig turte å hoppe i det å gjøre dette så ble jeg overrasket over hvor lite folk egentlig reagerte! Jeg var redd for at folk skulle snakke, glo osv. Det har alltid vært noen som har sett litt ekstra eller snakket litt, men det som er at det som oftes var bare ett blikk og ferdig med det. Og jeg forstår at folk er nyskjerrig, poser på magen er jo noe som mange ikke har sett før! Så jeg lar folk ta ett kikk og bryr meg ikke om det lenger! Husk at det som regel er mindreparten som faktisk har fordommer og kommer med kommentarer. Husk alle de som faktisk aksepterer en for den en er! Det er de det er verdt å bruke tid og energi på! 🙂 Ikke sant?

Jeg føler at å leve med pose på magen og ha stomi er blitt mindre tabulagt med tiden! Det trenger rett og slett ikke ses på som tabulagt ,fordi det er ikke det! Det trenger ikke å være bare negativt, det finnes mye positivt med å disse posene på magen!  Pose på magen og det å få stomi har reddet livet til mange! Inkludert mitt, tenk på det! Arrene og posene for meg viser hva jeg har vært igjennom i livet. Både det positive og det negative. Men slike arr for alle som har opplevd motgang i livet er ett bevis på at en er en «kriger» og en kan komme veldig strek utav dette! Rett opp ryggen og vær stolt over hvem du er! Det gjør jeg! Du er flott som du er uansett hva noen andre sier om en! 🙂 Hopp i det 🙂

Jeg valgte å lage dette innlegget fordi livet med pose på magen, og det å tørre å vise seg med posene samt vise frem hvordan en ser ut er kommet mer opp i media! Dere har nok fått med dere damen som la ut bildet av seg selv med to poser på magen? Det er skikkelig tøft og sporty gjort!! Og det fikk meg til å tenke over at en trenger ikke skjule seg og tenke så veldig mye over hva andre tenker om en! En er kjempefin selv om en har arr, merker, pose eller noe annet som viser på kroppen! Lenke til denne damen som la ut bilde av seg selv i bikini med to poser på magen legger jeg her; http://www.express.co.uk/news/uk/486059/Brunette-becomes-online-sensation-after-posing-in-bikini-with-colostomy-bags

Jeg vil og nevne Ingrid Anette Hoff som var super tøff på programmet «Sommertid» på Tv2. Her ble hun intervjuet og hoppet i det med null filter og viste posen på magen på TV! Kjemperbra!!

Da har jeg valgt å gjøre det samme. Hopp i det med null filter!! Jeg har forstått det slik at de fleste lar posen vise når en har på seg bikini, undertøy osv! Og det er kjempebra at en gjør det. Men jeg har valgt fra jeg var lita av at jeg har posene godt plassert bak shortsen, hotpantsen eller bikinitrusen! Dette gjør jeg bare for jeg er vandt med det og er komfortabel med det 🙂

Ellers skrev tidligere om at jeg sa ja til noe som sprengte mine grenser; Jeg sa ja til å bli tatt bilde av, der jeg står stolt frem å viser posene på magen! jeg skal være representant for Norilco på Arendalsuka som er denne uka der det skal være bilder av meg og mine poser 😉 De bildene får dere se når de er klar 🙂

Jeg er veldig spent på morgendagen! Da det kommer ett innslag på P3 om meg og mitt liv med to poser på magen. Imorgen kl 17 folkens! 🙂

-Camilla

1832461-12-1405431419994

Facebook Comments