Sørlandet søker ungdommer!

Hei!

I medlemsbladet Norilco Nytt er  det en artikkel om Glenn og jeg, om at vi søker ungdommer på Sørlandet.

Her er teksten som er i artikkelen:

 

Norilco Ungdom – Sørlandet søker ungdommer!

 Vi er to ungdommer som bor i Grimstad som ønsker sterkt å styrke og få ett mer aktivt ungdomsarbeid i Vest-Agder og Aust-Agder. Med dette håper vi på å danne ett Lokalt Ungdoms lag på Sørlandet.

 Norilco Ungdom har hatt turer til Ekstremsportveko i Voss med bla. rafting og fallskjermhopping, seiltur med seilskipet Sørlandet, Danmarks-tur og vi har reist rundt på vinterdestinasjoner hvor vi har fått oppleve alt ifra fantastiske alpinanlegg til hundesledekjøring og snøscooterkjøring. Etter å ha vært med på flere av disse leirene har vi fått fantastiske opplevelser med NU sentralt og fått venner for livet.

Det vi også har lagt merke til er det gode miljøet og samholdet flere av Norilco Ungdoms Lokale Ungdoms Lag(også kalt LUL) har. Vi hører jevnlig historier fra turer de lokale ungdomslagene har hatt. Dette er noe vi vil at flest mulig skal få være med på. Ved å ha et LUL vil man ikke bare få en mer aktiv ungdom, men man vil også ha en lavere terskel for å få med nyopererte eller nye medlemmer.

For å kunne oppnå nok medlemmer til å kunne drive et LUL har vi valgt å slå i sammen Agderfylkene på Sørlandet. Jo flere jo bedre! Vi har blitt tatt i mot med åpne armer av både leder Arne Holte og styret i Vest-Agder, og av leder Stian Mørland og styret i Aust-Agder. Aktive ungdommer er noe begge styrene i Agder håper på like mye som oss!

Uten interesse blir det ikke noe av NU Sørlandet. Derfor er vi avhengige av at flest mulig engasjerer seg. Vi vil i løpet av høsten få til en samling for å høre hvordan interessen for oppstart av et LUL er. I starten vil undertegnende, Camilla og Glenn, ta seg av det meste. Uansett er vi avhengig av et par til er med å hjelpe videre med oppstart av styret. Det er også mye lettere å søke om støtte til turer og aktiviteter dersom vi starter et LUL. Det skal så lite til for å kunne oppleve så mye!

Vi vil være mye mer synlig for nye ungdommer når vi har et aktivt ungdomslag i regionen. Vi har allerede hatt ett treff med en flott gjeng fra NU-Sørlandet. Vi har også laget en facebookgruppe for medlemmene. Gruppen heter NU Sørlandet og her er vi allerede 14 medlemmer. Dette er en god start, men vi håper og ønsker på enda flere som vil være med. Så ta med deg søsken, venn eller kjæreste om også er medlem av Norilco og bli med.

Vi vil at fleste mulig skal få oppleve det vi har fått opplevd til nå, og vil derfor gjøre ungdommen i vår to sørligste fylker mer aktiv ved å starte opp et lokalt ungdomslag. Det vi har opplevd med Norilco Ungdom ville vi ikke vært foruten!

 Vi håper DU vil være med oss.

Er det noe du lurer på så kan du sende en mail, kontakte oss via facebook eller kontakte oss via mobil. Camilla: camillatjessem@hotmail.com / 98611160 eller Glenn: glenn.nevland@lyse.net / 91138113

 

Spre gjerne dette! Så viktig at vi finne ungdommen og kan samle en gjeng! 

Artikkelen i Norilco Nytt.

1832461-7-1411908942275

-Camilla og Glenn

Facebook Comments