Tante har pose på magen

Hei 🙂 

Nå er vi endelig hjemme en tur igjen! Er nå ca 2 månder siden vi har vært hjemme i flotte Rogaland! Vi har savnet alle hjemme veldig da vi begge er veldig hjemmekjære 🙂 🙂 Herlig å bli vartet opp hjemme med god mat og slappe godt av:)

Vi er så heldig at vi har 3 søte tantebarn. Vi fikk tatt de med på kafe og  hatt det veldig gøy med de<3 Mitt største tantebarn har begynt å bli veldig interessert i at tante har poser på magen:) Etterhvert har jeg måtte forklare henne hva posene er og hvorfor jeg har de:) Hun synes det er veldig stas å få være med og få se posene:) Jeg synes det er viktig å la de små og få være med å se og vite mer om posene på magen, da det blir lettere å forstå:) Både titt og ofte spør tantebarnet mitt om posene på magen og vil gjerne se dem! Hun liker til og med å si til vennene sine at tante har pose på magen! Er kjempefint å se at det har blitt så «normalt» for de små og:)

Ellers er planlegging av sommerleir med Norilco ungdom i full gang og invitasjonen er utformet! 🙂 Den kommer i April, vent å se!! 🙂 Håper mange vil være med tur!

Neste dagene skal vi få besøkt besteforeldre å være med venner, gleder oss til det:) Imorgen på selve kvinnedagen kal jeg, søstrene mine og moren min på Backstreet boys! Gode barndomsminner!! Vi gleder oss veldig 🙂 🙂

-Camilla 

1832461-12-1394140218854mine søte små<3<3

1832461-12-1394140430538

Er og blitt ny på håret, ombre:)  Flinke søsteren min som har fikset meg<3 Hva synes dere? 🙂

Facebook Comments

Comments

comments