Uten deg hadde det ikke vært noe meg

Dette innlegget er til min verdens beste mor Anne. Hun som alltid har vært der for meg. Hun som har stått på og alltid kjempet for meg! Hun som har tørket mine tårer, holdt min hånd og støttet meg uansett hva. I alle år var hun med meg til sykehuset og vi har delt mange fine og mindre fine stunder på Rikshospitalet. Men jeg tror hun er enig med meg at det for det meste er fine og gode minner vi sitter igjen med<3 Vi har opplevd mye sammen opp igjennom årene, både oppturer og nedturer! Både mye latter, glede og tårer har vi delt. Til syvende og sist har alt gjort oss både sterkere og bedre på alle måter.

Uten deg, hadde det ikke vært noe meg<3 Dette er helt sant! Det er du som kjempet da det så veldig mørkt ut, du som var veldig sta og fikk meg til Rikshospitalet da dette var siste utvei!

Tusentakk for at akkurat DU er min mor! Glad i deg. 

Gratulerer så mye med dagen til alle mødre der ute! Håper dere får en fin dag, det er dere vel unt.

Her er ett lite dikt til dere alle: 

«Da mødre ble til var tanken ganske klar. 
For mødre har noe i seg som ingen andre har. 
De øser av sin omsorg og deler alt de vet. 
De viser deg at livet er håp og kjærlighet. 
Derfor har vi mødre, og dersom du spør meg. 
Den beste mor i verden, det er nettopp DEG.»

1832461-11-1391947110628

<3

1832461-11-1391947060216

Meg og deg i kjent stil på sykehuset:)

Facebook Comments

Comments

comments