Vest,Sør,Øst- Neste stopp Rikshospitalet

Det har gått i ett siden i går kveld. Nå skal dere få høre her. Vi var hjemme i Rogaland for å besøke familie i helgen. Kjempekoselig!! Da vi skulle ta av på E39 mot Sørlandet igår (søndag), punkterte vi. Det viser seg at det var en spiker i dekket, og det måtte byttes. Glenn sin bror er heldigvis bilmekaniker, og han og Glenn reiste på verkstedet og fikk tak i nytt dekk. Der var vi heldige! Jeg skulle nemlig på morgenvakt (idag). Vi kom oss avgårde mot Sørlandet rundt 21 og var hjemme 00:30. Jeg sovnet vel rundt kl. 02:30 og skulle opp kl. 06.00. Jupp..men det gikk ok. Så idag har det vært jobb, kurs, pakke ut og pakket på nytt. Jeg føler at jeg har hatt litt blåmandag. Nå er Glenn og jeg i bilen på vei til Østlandet og Riksen. Vi ankommer Rikshospitalet kl. 21:30 og gleder oss til en dusj og en god varm hotellseng.

Så det har blitt slikt som dette her på 24 timer: Vest, Sør, Øst og neste stopp Rikshospitalet (så forhåpentligvis Sør igjen og jobb onsdagsmorgen).

Vi er begge spente på morgendagen og ny GFR (kontroll) av nyrene på Rikshospitalet. Det viser seg at funksjonen i den høyre nyren har blitt redusert fra 79% til 59% på drøyt 2 år, sist kontroll var i oktober. Så nå skal vi få vite om nyrefunksjonen har fallert noe mer, og gjerne få vite videre oppfølgning. Vi krysser alt vi har for at vi får gode svar. Jeg kjenner det litt i magen. Tror flere av dere har kjent på den følelsen?

Vi er litt «trøtt i trynet» som vi sier det på Jæren, men vi har smilet på lur uansett. Jeg er veldig glad for å få lov å ha Glenn som reisefølge😊

Snapchat--234474370159326789

Kryss gjerne fingrene for oss 🙂

-Camilla

 

Facebook Comments

Comments

comments